Xavi Oller

Xavi Oller en una imatge de perfil
e-mail icon
linkedin icon
x icon
instagram icon

Xavi Oller cursa els seus estudis al grau de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Tot i això, durant la seva etapa a Batxillerat ja compaginava els estudis amb col·laboracions en mitjans digitals especialitzats en televisió com El Televisero, on es va encarregar de cobrir realities; Yotele, on també va fer les primeres entrevistes; o Enganxats, en català, on va poder acudir a la primera roda de premsa.

Al setembre de 2018 va fundar TVienes amb Marc Gabernet. Actualment és el director del mitjà, gestionant els continguts i la redacció. Com a director de TVienes ha acudit a multitud d'esdeveniments com el FesTVal de Vitòria-Gasteiz, el Benidorm Fest, el Festival de Màlaga o el Festival de Sant Sebastià. A més, al llarg d'aquests anys també ha entrevistat la majoria de les cares més importants de la televisió, com Sonsoles Ónega, Manel Fuentes, Ion Aramendi, Sandra Barneda o Alfonso Arús.

També forma part de l'equip del podcast del mitjà: TVieRnes. Cada setmana, comenta juntament amb un equip de col·laboradors tota l'actualitat televisiva de la setmana, analitzant les audiències i els programes i fent entrevistes en directe. Un programa que es pot consumir a Youtube, Spotify, Ivoox o Apple Podcast.

Recentment, ha estat col·laborador d''El Món a RAC1'. Durant l'estiu del 2023 ha realitzat la secció de televisió al programa presentat per Sergi Ambudio. Ha comentat totes les estrenes del període estival i ha donat algunes exclusives de TVienes.

També ha estat redactor de 'Mood Z', un programa digital de TV3 dirigit al públic juvenil i ha col·laborat en diferents projectes de la productora La Bombilla Media.

Captura d'Alain Hernández i Dani Tatay a Somnis de Llibertat
Muntatge de David Vaquero enfrontant-se a Álvaro Boix a L'Illa de les Temptacions
Muntatge de Claudia Martínez amb el logo de Supervivientes i una illa de fons
Muntatge de Mario González amb el logo de Supervivientes i una illa de fons
Muntatge d'Asraf Beno plorant a la casa de GH DÚO amb una imatge d'Isabel Pantoja
Fotografia dels presentadors d'Antena 3 Notícies amb Santiago González: Vicente Vallés, Esther Vaquero, Sandra Cop, Matías Prats, Mónica Carrillo, Manu Sánchez i Marina Monzón
Captura de Berto Romero a El Consultori a Late Motiv de Movistar Plus+
Muntatge de Victoria Federica amb el plató del Desafiament de fons
Fotografia de Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay al primer capítol de Somnis de Llibertat
Muntatge de fotos del presentador Jorge Javier Vázquez amb cara de sorpresa i el logotip de 'Supervivientes' a la seva dreta