Muntatge de David Vaquero enfrontant-se a Álvaro Boix a L'Illa de les Temptacions

Avanç explosiu a 'La Isla de las Tentaciones', amb les fogueres dels solters

'La Isla de las Tentaciones' ja ha avançat l'esperada trobada dels protagonistes amb els temptadors de les parelles.

'La Isla de las Tentaciones' s'acosta cada cop al final i és el moment que els protagonistes es vegin cara a cara amb els temptadors de les seves parelles. Aquest dimecres 28 de febrer Telecinco ha emès una nova entrega del reality, on una parella ha abandonat l'aventura. Es tracta de Nico i Ruth, que han abandonat 'La Isla de las Tentaciones' junts després d'una lacrimògena foguera de confrontació.

D'aquesta manera, 'La Isla de las Tentaciones' ha avançat que al proper capítol la tensió arribarà a nivells inimaginables. Sandra Barneda s'acostarà a la vila dels nois per conèixer què va passar a l'última festa. "Ahir a la nit van passar cosetes", li confessa una de les temptadores, afirmant que hi va haver tocaments.

A més, la Maria no s'esperarà que li arribi el seu osset de peluix, que estava en mans de David, a través d'un dron. La noia es trencarà a plorar, mentre que les companyes la intentaran animar: "Que pot ser bo, tia".

Captura de María Aguilar plorant al costat de la resta de les seves companyes a L'Illa de les Tentaciones
Maria rep el peluix a 'L'Illa de les Temptacions' | Mediaset

Tot i això, el gran moment del proper programa tindrà a veure amb una inesperada foguera: "És nit de foguera de solters", els avançarà Sandra Barneda. D'aquesta manera, els protagonistes veuran entrar un a un els temptadors favorits de les parelles. Sergio entrarà mentre li canten el tractor groc o Napoli amb una pizza, cosa que ja va fer a l'anterior edició.

El major enfrontament el viuran David i Álvaro Boix. "Em fas pena", li dirà el temptador. "Pena em dónes tu a mi, que ets un ridícul que has vingut aquí a fer el ridícul, pringat", respondrà de manera agressiva la parella de Maria.

També s'enfrontaran a les temptadores les noies. "Jo et presentaré a la millor temptadora que ha passat per 'La Isla de las Tentaciones'", li dirà Maria a una temptadora. "¿Ens passem el gel? A Borja li encanta?", serà l'entrada d'una. "Que és la mosquita morta i nosaltres que fem amb les mosquites mortes, noies? Les aixafem", mentre fan el gest totes les noies juntes és com en reben una altra.

Captura de Sandra Barneda durant el novè programa de l'Illa de les Temptacions
Sandra Barneda a 'L'Illa de les Temptacions' | Mediaset

Finalment, les noies veuran imatges dels nois en una nova foguera. La més perjudicada, una vegada més, serà Marieta: “M'he comportat com una puta senyora perquè l'estimo”. "És un nen", esclatarà també Maria contra David, assegurant que no pot aguantar més i el vol veure.

Recordem que 'La Isla de las Tentaciones' va liderar la franja d'emissió amb el tercer millor share de l'edició (16,1%) i 1.262.000 espectadors. Va créixer notablement en target comercial fins a liderar amb un 21,6% de share i en menors de 55 anys, on arriba a un 24,8%.