Muntatge de Mario González amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Mario González, dotzè concursant confirmat de 'Supervivientes'?

Descobreix qui és Mario González, el nou concursant de 'Supervivientes', que abans va passar per 'La Isla de las Tentaciones'.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma al seu dotzè concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el dotzè nom ha estat anunciat a 'La Isla de las Tentaciones': Mario González. Se suma a la llista formada per la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey. També la col·laboradora Carmen Borrego, la presentadora i actriu Rocío Madrid i l'esportista Pedro García Aguado.

Fotografia de Mario González en el seu posat per a La Isla de las Tentaciones
Mario González | Mediaset

L'actual parella de Claudia Martínez arriba amb moltes ganes de participar a 'Supervivientes' i de conviure amb rostres famosos: "Callarem moltes boques", declara.

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Qui és Mario González?

Per a l'audiència de Telecinco, Mario González és una cara famosa gràcies a la seva participació en la cinquena edició de 'La Isla de las Tentaciones'. Va posar a prova la seva relació amb Laura Casabela, amb qui feia un any i mig que era festeig, i va ser allà on tot va saltar pels aire.

Posat de Mario González i Claudia Martínez junts a Supervivientes
Mario González i Claudia Martínez | Mediaset

El madrileny no concursarà només a 'Supervivientes', ja que anirà acompanyat per Claudia Martínez, amb qui manté una relació des de fa gairebé un any. Van participar en la mateixa edició de 'La Isla de las Tentaciones', però que no es van conèixer fins que no es va acabar l'experiència.

De fet, Marío era gran amic de Javi Redondo, parella de Claudia, amb qui ara manté una gran enemistat. Tots dos van participar junts a 'Solos', el reality exclusiu de Mitele PLUS, abans de trencar amb la seva amistat.