Muntatge de Claudia Martínez amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Claudia Martínez, tretzena concursant confirmada de 'Supervivientes'?

Descobreix qui és Claudia Martínez i per què no participarà sola a 'Supervivientes 2024'.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma a la seva tretzena concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el tretzena nom ha estat anunciat a 'La Isla de las Tentaciones': Claudia Martínez. Se suma a la llista formada per la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey. També la col·laboradora Carmen Borrego, la presentadora i actriu Rocío Madrid i l'esportista Pedro García Aguado.

Captura de Claudia Martínez a L'Illa de les Temptacions
Claudia Martínez | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Qui és Claudia Martínez?

Claudia Martínez va arribar a la televisió l'any 2017 en qualitat de pretendent de Yera Fontes, un dels tronistes més coneguts de 'Dones y hombres y viceversa'. Va ser després del pas pel tron del canari quan la catalana va iniciar el seu propi regnat. Durant aquesta etapa, va tenir cites amb diversos nois, però ella va decidir marxar amb Abraham.

El 2022, la influencer es va llançar a l'aventura d'anar a 'La Isla de las Tentaciones', on va participar amb Javi Redondo, el que aleshores era la seva parella. Va ser allà, al paradís de Sandra Barneda, on la jove va caure en la temptació amb Álvaro Boix.

Posat de Mario González i Claudia Martínez junts a Supervivientes
Claudia Martínez i Mario González | Mediaset

Al desenllaç del programa, la de Barcelona i Javi Redondo van decidir donar-se una segona oportunitat a la foguera final. Tot i això, tres mesos després, vam poder saber que havien trencat per una suposada deslleialtat d'ell. Va ser el 2023 quan, deu dies després de la ruptura sentimental de Mario González amb Sheila, la mare del seu fill, es va fer públic que el madrileny tenia una relació sentimental amb Claudia Martínez.