Captura de Berto Romero a El Consultori a Late Motiv de Movistar Plus+

'El Consultorio de Berto' torna a Movistar Plus+ com a programa independent

Movistar Plus+ anuncia que recupera per sorpresa 'El Consultorio de Berto', ara com a programa independent.

Movistar Plus+ recupera una de les seccions més mítiques de 'Late Motiv'. Fa més d'un any que el programa d'Andreu Buenafuente va acomiadar-se de la graella diària de la plataforma. Tot i això, ara Movistar Plus+ ha anunciat que rescata 'El Consultorio de Berto' com un programa independent.

"Crec que ha arribat el moment de reobrir 'El Consultorio de Berto', així us ho dic, en sec. Serà un nou programa per a Movistar Plus+, però per poder fer un consultori han d'arribar consultes, així que començarem pel principi", explica en un vídeo llançat per la plataforma. L'humorista ha avançat el número per rebre els missatges a través de Whatsapp o Telegram: "Aniré contestant totes les preguntes més endavant", afegeix.

[tweet]1762782161558524221[/tweet]

Recordem que, a 'El Consultorio de Berto', el programa rep consultes dels espectadors en forma d'àudio. Per part seva, l'humorista les contesta en plató amb un to d'humor i sarcàstic. Es desconeix com s'adaptarà el format a ser un programa independent, tenint en compte la seva durada, i si Berto Romero estarà sol o si rebrà convidats a cada entrega.

D'aquesta manera, Movistar Plus+ recupera una de les seccions més estimades de 'Late Motiv' i manté una de les cares habituals d'Andreu Buenafuente. Tot i la cancel·lació de l'espai, Berto Romerto ha seguit lligat a la plataforma amb la seva sèrie 'El Otro Lado', que es va estrenar a la tardor.

Captura de Berto Romero amb Andreu Buenafuente a El Consultorio en Late Motiv de Movistar Plus+
'El Consultorio de Berto' a 'Late Motiv' | Movistar Plus+

D'aquesta manera, 'El Consultorio de Berto' s'uneix a l'oferta d'entreteniment que ofereix Movistar Plus+, que actualment amb 'La Resistancia' o 'Ilustres Ignorantes' com a principals espais. A més, recentment també ha estrenat la segona temporada de 'Showriano', l'espai d'Eva Soriano, també produït pel Terrat. Movistar Plus+ ha estrenat noves entregues que han comptat com a convidades amb Belén Esteban, Mar Lucas, Los del Río o Buika.

Per la seva banda, Berto Romerto compaginarà el seu consultori amb 'Nadie sabe Nada', que segueix en la seva emissió setmanal a la SER. Es tracta d'un dels primers projectes en solitari com a presentador de Berto Romero, que sempre ha estat lligat televisivament a Buenafuente.