Muntatge de fotos del presentador Jorge Javier Vázquez amb cara de sorpresa i el logotip de 'Supervivientes' a la seva dreta

Telecinco oficialitza la data d'estrena de 'Supervivientes' amb Jorge Javier Vázquez

Telecinco ja ha fet oficial el dia que torna 'Supervivientes' i Jorge Javier a Telecinco.

Telecinco ja ha oficialitzat la data d'estrena de 'Supervivientes 2024'. La cadena està immersa a la recta final de 'GH DÚO', que tancarà les portes de la casa de Guadalix de la Serra aquest dijous 29 de febrer. Per la seva banda, després de setmanes d'intensa promoció, 'Supervivientes 2024' agafarà el relleu amb la seva estrena el proper dijous 7 de març.

"Comença la aventura més gran de la televisió, a l'escenari més salvatge que puguis imaginar. Comença la batalla per la supervivència. Uneix-te a l'emoció, viu el desafiament. 'Supervivientes 2024', dijous 7 de març, estrena a Telecinco", diu la promo que ha llançat la cadena.

D'aquesta manera, només queden deu dies per viure el retorn de Jorge Javier Vázquez a les pantalles com a presentador de les gales de 'Supervivientes'. Per la seva banda, Laura Madrueño torna a Hondures com a presentadora des de l'illa per segon any consecutiu. Per part seva, Carlos Sobera es manté al capdavant de 'Supervivientes: Tierra de Nadie' els dimarts, mentre que Sandra Barneda torna a 'Conexión Honduras', com a substituta d'Ion Aramendi, els diumenges.

Pel que fa als concursants, estan confirmats la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey. També la col·laboradora Carmen Borrego, la presentadora i actriu Rocío Madrid i l'esportista Pedro García Aguado.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Presentadors de 'Supervivientes 2024' | Mediaset

Aquesta temporada de 'Supervivientes' arribarà abans de l'edició 'All Stars' que prepara la cadena per commemorar les seves 20 edicions a Telecinco. Es tracta d'una temporada històrica que reunirà els concursants més reeixits, emblemàtics i recordats de tota la història de 'Supervivientes'. A més, s'emetrà un cop acabi la del 2024, previsiblement al juny i juliol.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.