Muntatge d'Asraf Beno plorant a la casa de GH DÚO amb una imatge d'Isabel Pantoja

Asraf Beno demana perdó entre llàgrimes a Isabel Pantoja a 'GH DÚO': 'Me'n penedeixo'

Asraf no pot contenir les llàgrimes en parlar de la seva relació nul·la amb la seva sogra, Isabel Pantoja, i li mana un missatge.

Asraf Beno s'ha emportat una gran sorpresa en retrobar-se amb Isa Pantoja a la casa de 'GH DÚO', instants abans de conèixer que es convertia en el tercer finalista del reality. Després de menys de dos mesos tancats, el reality de Telecinco està a punt d'acabar i els concursants ja veuen la sortida a tocar. Al costat d'Isa Pantoja, han vist un vídeo en què Asraf Beno s'esfondrava al confessionari quan li preguntaven per la seva sogra, Isabel Pantoja.

"La meva sogra Isabel Pantoja no sé si està orgullosa de mi o no, però crec que decebuda no hi pot ser… Bé, al final me'n penedeixo una mica de dir una paraula fa temps. Ja vaig demanar disculpes, me'n penedeixo, no havia de dir aquesta paraula ", explicava Asraf entre llàgrimes al super de 'GH DÚO'.

Captura de 'GH Duo' amb Asraf Beno plorant amb bigoti el 27 de febrer de 2024
Asraf Beno plora a 'GH DÚO' | Mediaset

Asraf Beno ha obert de ple el seu cor pel que fa a la relació amb Isabel Pantoja i ha confessat que li agradaria tenir una bona relació. De fet, la tonadillera ni tan sols va acudir al casament d'Isa i Asraf fa uns mesos: "M'agradaria que la relació fos una altra, però bé, ja està, no depèn de mi. Si li hagués de dir alguna cosa seria que ho sento una altra vegada i que tant de bo puguem tenir una conversa. Tornaria a demanar perdó una i mil vegades si cal”.

Tot just finalitzar el vídeo Isa Pantoja s'ha mostrat comprensiva amb Asraf i fins i tot li ha recriminat que segueixi demanant perdó a la seva mare. "Ja has demanat perdó un munt de vegades, però no cal que t'estiguis picant", li deia en directe.

Captura de 'GH Duo' amb Isa Pantoja amb un abric marró i botes platejades donant les mans a Asraf Beno amb un vestit de ratlles el 27 de febrer de 2024
Asraf Beno es retroba amb Isa P a 'GH DÚO' | Mediaset

Durant la seva visita a la casa de 'GH DÚO', Isa Pi també ha aclarit quina és la seva relació actual amb la resta de la família Pantoja i com se sent sobre això. "Jo de veritat que la relació amb la meva família és nul·la, però no per part nostra. Estic molt agraïda per tot el que m'ha donat la meva mare, però ara tinc una família, un fill i un marit meravellosos i em sento orgullosa" , ha assegurat la filla de la tonadillera.

Aquest 27 de febrer, 'GH DÚO' (13,2% i 925.000) ha batut el seu rècord d'audiència dimarts de la temporada. El programa no ha pogut contra el futbol de La 1, però ha estat líder entre les televisions comercials, a 3 punts d'Antena 3 a la franja (10,2%). A més, 'GH DÚO' ha arribat als 2,2M de contactes.