Muntatge de Victoria Federica amb el plató del Desafiament de fons

Antena 3 fitxa Victoria Federica com a concursant estrella d''El Desafío'

Victoria Federica salta per sorpresa la televisió com a concursant d'un dels programes estrelles d'Antena 3.

'El Desafío' ja té la primera concursant per a la seva cinquena edició. En plena emissió de la quarta, Antena 3 i 7 i acció ja estan treballant al càsting de la propera. Una cinquena edició que arrencarà els seus enregistraments previsiblement aquesta primavera, però que s'emetrà a l'hivern del 2025.

Recordem que, durant la roda de premsa de la quarta temporada, Atresmedia ja va revelar que estaven "en preparació de la cinquena temporada" d''El Desafío'. Una nova edició que tindrà "moltes sorpreses" al càsting, segons ha revelat Carmen Ferreiro, directora d'entreteniment del grup.

D'aquesta manera, segons ha publicat ABC , Victoria Federica serà el fitxatge bomba de la cinquena temporada d''El Desafío'. A l'anterior edició ja es va rumorejar el seu fitxatge, però finalment ha estat ara quan la neboda del rei Felip ha fet el pas de convertir-se en un personatge televisiu. Per tant, la filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar farà els seus primers passos a la televisió de la mà del programa d'Antena 3 presentat per Roberto Leal.

Froilà mirant de banda somrient i Victoria Federica mirant cap avall seriosa
Victòria Federica i Froilà | GTRES

No es tracta de la primera vegada que un familiar de la corona participa a programes de televisió. L'última que ha tingut rellevància ha estat María Zurita, cosina de Don Felipe, que va participar a 'Mask Singer' oa 'MasterChef Celebrity' a La 1.

Cal destacar que també s'estan rumorejant altres noms que s'uneixen a Victoria Federica, com el tennista Feliciano López, la còmica Susi Caramelo, l'esportista Gotzon Montuliz o la influencer Lola Lolita. A l'actual temporada hi estan participant Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro.

Fotografia de Roberto Leal com a presentador del programa El Desafío de Antena 3
Roberto Leal, presentador d''El Desafío' | Atresmedia

Cal destacar que 'El Desafío' segueix sent un èxit en audiències a Antena 3, malgrat que actualment està emetent la seva temporada menys vista. Divendres passat, va signar un nou lideratge en marcar un 12,9% de share mitjà i es va col·locar a 3,7 punts per sobre del rival. Va ser el programa més vist de la nit amb gairebé 1,4 M d'espectadors de mitjana i 4 M d'espectadors únics.