Muntatge amb el plató de 'Supervivientes' al fons, Carlos Sobera seriós amb les mans juntes i el logo del programa

Carlos Sobera se'n va de la llengua i filtra la data d'estrena de 'Supervivientes 2024'

Carlos Sobera ha filtrat per error la data d'estrena de 'Supervivientes 2024', que és més aviat del que s'esperava.

Carlos Sobera per fi ha confirmat la data d'estrena de 'Supervivientes 2024', que serà més aviat del que inicialment s'esperava. Telecinco està immersa a la recta final de 'GH DÚO', que ha anunciat una setmana especial per finalitzar la seva segona edició. Un cop es tanquin les portes de la casa de Guadalix de la Serra, serà el torn que Telecinco es traslladi a Hondures per als salts de l'helicòpter de 'Supervivientes'.

D'aquesta manera,  estava clar que 'Supervivientes' arrancaria durant la primera quinzena de març. I és que alguns concursants de 'GH DÚO', com Marta López, revelaven que la data de la final podria ser el 7 de març. Tot i això, les dobles expulsions del reality presentat per Marta Flich feien pensar que Telecinco estava intentant accelerar la fi del format de convivència.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes' | Mediaset

Finalment, Carlos Sobera ha estat l'encarregat de confirmar oficialment la data d'estrena de 'Supervivientes'. En un acte, el presentador del reality se n'ha anat de la llengua i ha anunciat la data a Europa Press: "Comencem ja, el 7 de març", deia Carlos Sobera. Per tant, queden menys de dues setmanes per veure els concursants saltar de l'helicòpter d'Hondures.

Recordem que Carlos Sobera es mantindrà al capdavant de 'Supervivientes: Tierra de Nadie' dimarts a la nit. Per la seva banda, Jorge Javier tornarà a presentar les gales dels dijous el que serà el seu retorn a la televisió, acompanyat per Laura Madrueño des d'Hondures. La novetat serà Sandra Barneda, que presentarà 'Supervivientes: Connexión Hondures' com a substituta d'Ion Aramendi, que salta a presentar el retorn de 'Factor X'.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Presentadors de 'Supervivientes' | Mediaset

Pel que fa als concursants, estan confirmats la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano, la influencer Zayra Gutiérrez i l'esportista Blanca Manchón. El sisè famós serà anunciat de la mà de 'De Viernes' aquest 23 de febrer.

Aquesta temporada de 'Supervivientes' arribarà abans de l'edició 'All Stars' que prepara la cadena per commemorar les seves 20 edicions a Telecinco. Es tracta d'una temporada històrica que reunirà els concursants més exitosos, emblemàtics i recordats de tota la història de 'Supervivientes'. A més, s'emetrà un cop acabi la del 2024, previsiblement al juny i juliol.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.