Fotografia de Marta Flich rient a la gala de GH DÚO

Telecinco revela quan serà la final de 'GH DÚO': així queda el seu calendari

'GH DÚO' revela per fi la data del seu final, anunciant el nombre de gales que queden per emetre.

Arriba l'esperada recta final de 'GH DÚO'. Fa només un mes i mig que va començar l'edició, però Marta Flich ja ha anunciat el començament de l'etapa més vertiginosa i especial del programa. Després de les setmanes de convivència, arriben l'hora de la màxima competició pel premi final.

D'aquesta manera, serà amb una successió de gales amb què acabarem descobrint el guanyador de 'GH DÚO'. Marta Flich ho ha explicat tot en una gala que ha comptat amb una doble expulsió: Keroseno i Marta López han abandonat la casa. Per tant, els finalistes definitius són Elena Rodríguez, Asraf Beno, Mayka Rivera, Lucía Sánchez i Manuel González.

Captura dels semifinalistes de GH DÚO: Lucía Sánchez, Manuel González, Mayka Rivera, Elena Rodríguez, Marta López i Asraf Beno
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

D'aquesta manera, diumenge a 'GH DÚO: El debat' amb Ion Aramendi, els finalistes viuran la primera semifinal del concurs. Dilluns, a partir de les 00:20h després de la sèrie 'El pueblo', el reality tindrà una gala especial amb les campanyes electorals dels aspirants a guanyador del concurs. A més, dimarts serà el moment de la segona semifinal, previsiblement amb una nova expulsió del menys votat per guanyar.

Després de la setmana plena d'emoció, serà dijous que ve 29 de febrer quan Telecinco emeti la gran final de la segona edició de 'GH DÚO'. Per tant, es proclamarà el guanyador o la guanyadora, que podrà obtenir un premi de 50.000 euros.

Per tant, Telecinco compleix la curta durada esperada per a 'GH DÚO', que només haurà durat un mes i mig en emissió, lluny dels tres mesos habituals dels realities. En canvi, la cadena apostarà per l'estrena d'una nova edició de 'Supervivientes', que ocuparà dijous, diumenge i dimarts a la nit.

Captura de Marta Flich amb la boca oberta i assenyalant a la tercera gala de GH DÚO
Marta Flich a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que la sisena gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb un 12,5% de share i 912.000 espectadors. Va treure 2,5 punts d'avantatge sobre la seva immediata competidora a la seva banda d'emissió (10%), encara que no en prime time, on va liderar 'Entre Tierras'. 'GH DÚO' també va liderar en target comercial (11,5%) i en menors de 55 anys (12,4%). No va tenir la mateixa sort 'GH DÚO: Express', que va anotar un breu 7,8% i 1.073.000 televidents.