Muntatge de Zayra Gutierrez amb el logo de Supervivientes i una illa darrere

Qui és Zayra Gutiérrez, quarta concursant confirmada de 'Supervivientes 2024'?

Descobreix qui és Zayra Gutiérrez, quarta concursant de 'Supervivientes 2024': filla d'aquest famós futbolista.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma a la quarta concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez és a tocar, ja que tornarà a principis de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el quart nom ha estat anunciat de la mà d''Así es la Vida': Zayra Gutiérrez. La noia se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría i al raper Arkano.

Captura de Zayra Gutierrez com a convidada d'Así es la vida a Telecinco
Zayra Gutiérrez | Mediaset

Zayra Gutiérrez no té experiència a la televisió i ha triat 'Supervivientes 2024' per iniciar-se al món dels realities. "De mi se n'han dit moltes coses i poques són veritat. És la meva primera vegada a la televisió i vinc a veure com soc", assegura en el seu vídeo de presentació.

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.

Qui és Zayra Gutiérrez?

Posat de Zayra Gutierrez com a concursant de Supervivientes
Zayra Gutiérrez | Mediaset

Zayra Gutiérrez és famosa des del bressol per ser filla del futbolista Guti i la presentadora Arantxa de Benito. Mai no ha aparegut en cap programa de televisió, però el seu nom ha aparegut en molts per protagonitzar sonats titulars.

Un dels més importants de la seva vida el va donar el mes de novembre del 2022. Va ser llavors quan va anunciar que estava embarassada del seu primer nadó en comú amb el seu xicot, Miki Mejías, amb qui fa quatre anys que surt. La jove, que té més de 23.000 seguidors a Instagram, presumeix a les seves xarxes socials de la família que ha format amb el seu noi i el seu fill Hugo.

En el passat, va tenir un vincle molt fort amb Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, amb qui va perdre el contacte fa alguns anys. Amb qui sí que segueix mantenint una relació molt bona és amb Anita Matamoros, filla de Makoke. De fet, va anar per acompanyar-la en un dels dies més especials de la seva vida, el bateig del petit Hugo.