Muntatge amb els cinc finalistes de GH DÚO: Lucía Sánchez, Manuel González, Mayka Rivera, Elena Rodríguez i Asraf Beno

Vota: Qui vols que sigui el guanyador o guanyadora de 'GH DÚO'?

Vota a la nostra enquesta pel teu favorit com a guanyador o guanyadora de la segona edició de 'GH DÚO' a Telecinco.

La final de 'GH DÚO' serà el proper dijous 29 de febrer. Cinc concursants es juguen el premi a la segona edició del reality presentat per Marta Flich. Elena Rodríguez, Asraf Beno, Mayka Rivera, Lucía Sánchez i Manuel González són els concursants que es juguen el gran premi.

La nit ha arrencat amb dos habitants més a la casa de 'GH DÚO'. Tot i això, Keroseno i Marta López han estat expulsats al llarg de la nit, quedant-se a les portes de la setmana final.

*Recorda que pots votar un cop al dia

Una de les novetats de 'GH DÚO' és la incorporació del multivot a les rondes d'expulsió. Permetrà a cada usuari emetre cinc vots gratuïts a través de l'app de Mitele en lloc d'un com passava fins ara. Aquests cinc vots podran, a més, ser repartits com l'usuari vulgui, de manera que podrien ser adjudicats a un sol nominat oa diversos.

D'aquesta manera, Telecinco es bolca amb la darrera setmana de 'GH DÚO', abans de donar pas a la nova edició de 'Supervivientes'. Diumenge, durant la primera part de la semifinal, presentada per Ion Aramendi, es viurà l'expulsió del menys votat de la votació. Dimarts serà la segona part, amb la sortida d'un altre dels concursants, just a les portes de la final.

Captura dels semifinalistes de GH DÚO: Lucía Sánchez, Manuel González, Mayka Rivera, Elena Rodríguez, Marta López i Asraf Beno
Concursants de 'GH DÚO' abans de l'expulsió | Mediaset

Just abans, dilluns, a late night, hi haurà un programa especial perquè els finalistes puguin fer campanya per guanyar. Finalment, el proper dijous 29 de febrer serà el moment de la gran final, on es descobrirà el guanyador. El més votat rebrà un premi de 50.000 euros.