Muntatge de Blanca Manchón amb el logo de Supervivientes i una platja de fons

Qui és Blanca Manchón, cinquena concursant confirmada de 'Supervivientes 2024'?

Descobreix qui és l'esportista Blanca Manchón, cinquena concursant de 'Supervivientes 2024' a Telecinco.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma la seva cinquena concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a principis de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el cinquè nom ha estat anunciat de la mà de Laura Madrueño en una trobada davant dels mitjans: Blanca Manchón. L'esportista se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría, al raper Arkano i a Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito.

"Estar al mar, a la platja i sota el sol és el que faig habitualment al meu esport. Això és un joc i no hi ha amics", assegura al seu vídeo de presentació. "No tinc por de res i anem a per totes, guanyaré 'Supervivientes 2024'", afegeix Blanca Manchón, molt convençuda.

Muntatge de Blanca Manchón somrient amb unes palmeres de fons
Blanca Manchón, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.

Qui és Blanca Manchón?

Blanca Manchón és una esportista de Sevilla que competeix en vela a les classes Mistral i RS:X. Al llarg de la seva trajectòria professional, s'ha alçat amb la victòria moltes vegades i té diversos premis. Ha guanyat dues medalles al Campionat Mundial de RS:X i quatre medalles més que va obtenir al Campionat Europeu de la mateixa categoria esportiva.

Posat de Blanca Manchón somrient com a concursant de Supervivientes
Blanca Manchón, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

També, va obtenir una medalla d'or al Campionat Mundial de Mistral el 2005 i dues medalles a l'europeu de Mistral. Ha participat en dues edicions dels Jocs Olímpics d'Estiu, el 2004 i el 2020. Queda en vuitè lloc a Atenes i a l'onzè a Tòquio.

A nivell personal, Blanca Manchón té una relació sentimental amb el també atleta Manuel Halcón, amb qui té tres fills. Tots dos es fan anomenar 'Pares de dracs' i no dubten a compartir el dia a dia de la família en un compte d'Instagram conjunt. Habitualment posen al costat del petit Noah i els bessons Enzo i Kai, els seus tres grans amors.