Muntatge d´Arantxa del Sol amb el logo i l´illa de Supervivientes

Qui és Arantxa del Sol, primera concursant confirmada de 'Supervivientes 2024'?

Descobreix qui és Arantxa del Sol, la primera concursant confirmada de 'Supervivientes 2024' a Telecinco.

Telecinco ja ha confirmat la primera concursant de 'Supervivientes 2024'. El reality estrella de la televisió tornarà a les pantalles en tan sols unes setmanes, a principis de març, amb Jorge Javier Vázquez com a presentador. És per això que 'TardeAR' ha anunciat la primera concursant: Arantxa del Sol.

La que va ser una de les cares més emblemàtiques de Telecinco als 90 mostrarà durant els propers mesos una faceta que no n'havíem vist mai. "Sé que a molts us sorprendrà veure'm aquí. A mi, també, la veritat", assegura Arantxa del Sol al seu vídeo de presentació.

Sap perfectament que 'Supervivientes' és una de les aventures més dures de la televisió, però ho encara amb molt d'entusiasme. "M'encanta enfrontar-me a nous reptes i crec que no hi ha repte més dur i difícil que aquest, així que… ¡Ens veiem a Hondures!", diu. "Espero que no us ho perdeu i que em recolzeu tots des de casa, que jo ho sentiré des d'Hondures", declara la dona de Finito de Córdoba.

Imatge oficial d'Arancha del Sol com a concursant de 'Supervivientes'
Arantxa del Sol, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco , després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.

Qui és Arantxa del Sol?

Captura d'Arancha del Sol durant el seu pas per 'Pasapalabra'
Arantxa del Sol recentment a 'Pasapalabra' | Antena 3

Arantxa del Sol és una model, actriu i presentadora que va saltar a la fama a Espanya a principis dels anys 90. El 1989 va guanyar el certamen de Miss Madrid i, a partir d'aquí, va començar a fer els seus primers passos a la televisió. Es va convertir en tota una estrella molt mediàtica a partir del 1991.

Va ser aquest any quan Telecinco la va fitxar per presentar, juntament amb Andoni Ferreño, el que va ser un dels primers dating shows de la història de la televisió: 'Vivan los novios' . Un format que li va donar moltíssima fama nacional i que va ser l'inici d'una carrera imparable. Posteriorment, va participar a 'Humor cinco estrellas', 'VIP Nit' o 'La batalla de las estrellas'. A més, ha actuat en sèries de Telecinco com 'Esencia de poder', 'El pasado es mañana' o 'Ángel o Demonio'.

A nivell personal, Arantxa del Sol està casada amb el torero Finito de Córdoba. Van contraure matrimoni l'any 2001 a l'església Santa Marina d'Aguas Santas. A més, tenen dos fills.