Muntatge de Javier Ungría amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Javier Ungría, segon concursant confirmat de 'Supervivientes 2024'?

Descobreix qui és l'empresari Javier Ungría, segon concursant confirmat de 'Supervivientes 2024'.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma un nom nou. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez arribarà a les pantalles a començaments de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el segon nom ha estat anunciat de la mà de 'De Viernes': Javier Ungría. L'empresari és conegut per ser l'exparella d'Elena Tablada, que justament es trobava al plató de Santi Acosta i Beatriz Archidona. Javier Ungría se suma a Arantxa del Sol, que va ser la primera concursant de 'Supervivientes 2024'.

Javier Ungría afronta l'aventura més extrema de Telecinco amb ganes i vol volar a Hondures per saltar de l'helicòpter i enfrontar-se a tot el que el facin fora. "Soc una persona lluitadora, empàtica i aniré a totes", assegura en el seu vídeo de presentació de 'Supervivientes'.

Captura de Javier Ungría al seu vídeo de presentació de Supervivientes 2024
Javier Ungría, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Terra de Ningú' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.

Qui és Javier Ungría?

D'aquesta manera, Javier Ungría és l'exmarit d'Elena Tablada. Va estudiar Dret i Administració d'Empreses, tot i que tota la vida ha estat un apassionat de la gastronomia. Per això, amb un soci, va obrir un restaurant molt conegut al madrileny barri de Salamanca.

Javier Ungría i Elena Tablando rient asseguts en unes cadires blanques
Javier Ungría i Elena Tablada | Europa Press

Amb Elena Tablada va tenir una relació de sis anys, amb una filla en comú, la Camila. Es van conèixer l'any 2016, es van donar el 'Sí, vull' en unes precioses noces a Cuba el 2018 i, un any després, van anunciar a les xarxes socials l'embaràs. Tot i això, van prendre la decisió de separar-se l'any 2022.

A més, està emparentat amb una dona de gran rellevància a nivell internacional, ja que és nebot de Miriam Ungría. És la princesa de Tirnovo i vídua de Kardam de Bulgària, fill del rei Simeó de Bulgària.