Muntatge d´Arkano amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Arkano, tercer concursant confirmat de 'Supervivientes 2024'?

El raper Arkano sorprèn fitxant com a concursant de 'Supervivientes 2024' a Telecinco.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma el tercer concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà en només unes setmanes, a principis de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el tercer nom ha estat anunciat de la mà de 'Socialité': Guillermo Rodríguez Godínez, Arkano. El raper se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol i a l'empresari Javier Ungría.

"Vaig batre el rècord mundial, després d'estar més de 24 hores improvisant rimes, però ara es tracta de sobreviure i jo soc un supervivent", assegura, amb molt d'optimisme. "A més, sé què és el dejuni intermitent i em diuen que a Hondures fa temps d'estiu. No passa res, ara arribarà l'huracà Arkano", diu al seu vídeo de presentació, en clau de rima.

Captura d'Arkano com a concursant de MasterChef Celebrity
Arkano a 'MasterChef Celebrity' | RTVE

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Terra de Ningú' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.

Qui és el raper Arkano?

Arkano, nascut el març del 1994 a Alacant, ha dedicat la seva vida pràcticament des de petit al rap. L'any 2008 va tenir la seva primera batalla de galls i, des de llavors, no ha parat de participar en tota mena de competicions contra altres freestylers. El mes d'octubre del 2016 va batre un rècord Guinness que va consistir a passar-se 24 hores 34 minuts i 27 segons improvisant a la Porta del Sol. A més, té dos llibres al mercat i diversos treballs musicals.

Posat d'Arkano amb la samarreta oficial de Supervivientes
Arkano, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

Arkano ha col·laborat amb nombrosos artistes al llarg de la seva carrera, entre els quals hi ha noms com La La Love You, Alejandro Sanz, Cafè Quijano, Melendi, Rosana o Love of Lesbian.

A nivell televisiu, va comptar amb la seva pròpia docuserie, titulada 'Projecte Arkano', a La 1. A més, va ser assessor de 'La Voz Kids' i ha acudit com a concursant a concursos com '25 Palabras' o 'El Juego de los Anillos' . També va participar a 'MasterChef Celebrity', arribant gairebé a la final.