Muntatge d'Àngel Crist JR amb el logo de Supervivientes

Ángel Cristo JR no participava només a 'Supervivientes: qui seria la seva companya?

Ángel Cristo JR revela que va negociar el seu fitxatge per 'Supervivientes' amb una acompanyant i per què no ha pogut participar finalment.

Ángel Cristo JR és el sisè participant confirmat de 'Supervivientes 2024'. Després de protagonitzar una de les entrevistes més comentades dels últims temps, 'De Viernes' ha confirmat que el fill de Bárbara Rey saltarà de l'helicòpter el proper 7 de març. Després de ser confirmat, Ángel Cristo JR va entrar al programa de Santi Acosta i Beatriz Archidona, on va revelar que inicialment la idea era participar acompanyat.

"Aquest any és el que he decidit venir perquè fa temps m'ho havien ofert i per determinades circumstàncies no vaig acabar anant. Aquest any ha coincidit que tots els temps són perfectes", explicava Ángel Cristo JR sobre el seu fitxatge per 'Supervivientes'.

"La veritat és que serà dur, però sí, vull intentar-ho, serà una prova molt dura de superació per a mi. En un moment que està sent molt dur per a mi i espero que aconsegueixi aguantar, que el físic suporti totes les proves, mentalment estar fort. I també poder entretenir la gent i donar molt de joc", afegia.

Captura d'Ángel Cristo mirant una tauleta al programa '¡De Viernes!' de Telecinco
Ángel Cristo JR a 'De Divendres' | Mediaset

D'aquesta manera, Ángel Cristo JR revelava que la seva idea era participar amb la seva nòvia: "M'hauria agradat anar amb Anna. Al principi estava la idea que vingués amb mi, però ella per motius de salut no pot", ha explicat, Revelant que no hauria superat les proves mèdiques.

A més, també ha explicat que posposarà el seu casament: "Al principi la idea era descansar una mica després de tot aquest follet, però 'Supervivientes' és ara. Perquè o vas ara o no vas, només passa una vegada. El casament s'ha de posposar i la farem quan sigui possible”.

Finalment, Ángel Cristo JR descarta demanar consells a la seva Sofía Cristoo, que també va participar a 'Supervivientes': "La meva germana va estar pel 2006 o 2007. Crec que va aguantar gairebé un mes i el que havia de parlar amb ella ja ho vaig parlar en la seva moment. Ara consells sobre 'Supervivientes' no li demanaré".

Captura del vídeo de presentació d'Ángel Cristo per a 'Supervivientes'
Ángel Cristo JR participarà a 'Supervivientes' | Mediaset

Per tant, Ángel Cristo JR s'uneix a la llista de concursants de 'Supervivientes' formada per la conductora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría o el raper Arkano. Així com Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito, l'esportista Blanca Manchón i la perruquera Lorena Morlote.