Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia un important canvi a la casa per a la seva última setmana

'GH DÚO' anuncia canvis durant la primera semifinal, on abandonarà un dels finalistes.

Asraf Beno, Elena Rodríguez, Lucía Sánchez, Manuel González o Mayka Rivera: un dels cinc finalistes de 'GH DÚO' quedarà fora de la cursa per la victòria aquest diumenge. Telecinco emet 'GH DÚO: primera Semifinal' amb Ion Aramendi, que arrencarà abans amb contingut exclusiu en mitele PLUS. L'aspirant amb menor suport del públic serà l'expulsat.

I és que només tres finalistes aconseguiran arribar a la final de dijous. El segon menys votat serà eliminat durant la segona semifinal de 'GH DÚO', que s'emetrà durant el prime time de dimarts a Telecinco. Prèviament, dilluns a late night, els concursants tindran la possibilitat de fer una campanya electoral en directe.

Captura dels semifinalistes de GH DÚO: Lucía Sánchez, Manuel González, Mayka Rivera, Elena Rodríguez, Marta López i Asraf Beno
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

A més, alguns col·laboradors i familiars presents al plató connectaran en directe amb la casa per emetre un al·legat a favor del seu favorit per guanyar el reality. Tot en un lliurament que estrenarà una escenografia especial a la casa que serà important els darrers dies de concurs. Així mateix, 'GH DÚO' culminaran la prova setmanal amb un joc en què hauran de llegir el teleprònter mentre pateixen una sèrie d'esbojarrats imprevistos.

D'altra banda, els participants veuran imatges de les darreres hores de la seva convivència. Un dels principals protagonistes serà Manuel, que s'ha quedat sense suports després de l'expulsió de Keroseno dijous passat. De fet, la noia estarà al plató amb Ion Aramendi per repassar el seu pas per la casa de 'GH DÚO', amb Ivana i Finito, que també hi seran presents.

Captura dels concursants de GH DÚO al saló: Asraf Beno, Elena Rodríguez, Marta López, Lucía Sánchez, Mayka Rivera, Manuel González i Keroseno
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que la setena gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb un 12,4% de share, 955.000 espectadors i 2.730.000 contactes únics. Va aconseguir 2,5 punts d'avantatge respecte a Antena 3 (9,9%), malgrat que el reality no va poder en prime time contra 'Entre Tierras'. Tot i això, 'GH DÚO' va ser l'oferta més vista en target comercial (11,5%) i en menors de 55 anys (13%). Prèviament, 'GH DÚO Exprés' no va funcionar amb un 7,6% de quota i 1.093.000 televidents, malgrat assolir 2.477.000 espectadors únics.