Muntatge de Lorena Morlote amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Lorena Morlote, setena concursant confirmada de 'Supervivientes 2024'?

Descobreix qui és la perruquera Lorena Morlote, setena concursant de 'Supervivientes 2024' a Telecinco.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma el seu setè concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el setè nom ha estat anunciat a 'Socialité', Lorena Morlote, després que 'De Viernes' confirmés Ángel Cristo JR. L'esportista se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría o al raper Arkano. Així com Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito, i a l'esportista Blanca Manchón.

Posat de Lorena Morlote com a concursant de Supervivientes 2024
Lorena Morlote, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

"Seré una autèntica bomba a Hondures", adverteix, poc abans de posar rumb a les platges paradisíaques. Assegura que el seu pas per 'Supervivientes' donarà molt de què parlar i que ningú no podrà treure l'ull als seus estilismes. "Crearé tendència amb els meus banyadors i estic disposada a conquistar els Cayos Cochinos", declara.

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Qui és Lorena Morlote?

Lorena Morlote és una autèntica professional al terreny de l'estètica, ja que per les seves mans han passat celebrities de fama internacional. Victòria Beckham, Eva Longoria, París Hilton, Shakira, Vicky Martín Berrocal o Isa Pantoja, entre d'altres, són algunes de les estrelles que han triat l'estilista per modelar els seus cabells. "Podria explicar moltes celebrities, però em defineixo per mantenir la discreció dels meus clients", afirma al seu vídeo de presentació per a 'Supervivientes'.

Fotografia de Lorena Morlote amb Brigitte Nielsen a la seva perruqueria
Lorena Morlote amb Brigitte Nielsen | Instagram: Lorena Morlote

Fa quatre anys, Lorena Morlote va tornar a ocupar titulars quan va sorgir un conflicte al saló de bellesa, protagonitzat per la filla i la Novia de Kiko Matamoros. L'estilista, que havia treballat prèviament amb Anita Matamoros, va optar per prevenir possibles problemes i va sol·licitar a Marta López Álamo, la parella del col·laborador, que no acudís a la seva perruqueria. Això va generar gran polèmica, que es va tractar a 'Sálvame'.