Muntatge de Laura Madrueño somrient amb Jorge Javier i Lara Álvarez

Laura Madrueño es mulla sobre la tornada de Jorge Javier i el comiat de Lara Álvarez

Laura Madrueño parla per primera vegada sobre el retorn de Jorge Javier a Telecinco i es mulla sobre la sortida de Lara Álvarez de Mediaset.

Laura Madrueño ja es prepara per tornar a Hondures com a presentadora de la nova edició de 'Supervivientes'. Serà el segon any des de l'illa després que en l'edició passada substituís Lara Álvarez. Abans d'abandonar Espanya, Laura Madrueño ha concedit unes entrevistes als mitjans, on parla de l'adeu a Mediaset de la seva predecessora o del retorn de Jorge Javier Vázquez a Telecinco.

I és que Jorge Javier Vázquez porta sense aparèixer a les pantalles des del mes de setembre passat, coincidint amb la cancel·lació de 'Contes Xinesos'. D'aquesta manera, Laura Madrueño ha deixat clar que el presentador torna amb les piles recarregades: "Té moltes ganes de tornar-hi. Crec que és el seu programa i que tots tenim unes ganes tremendes de poder arrencar amb ell els dijous".

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Presentadors de 'Supervivientes 2024' | Mediaset

A més, també ha tingut paraules per a Sandra Barneda, que es posarà al capdavant dels debats. "El dia que vam gravar la promo vam poder coincidir tots quatre i la veritat és que molt bé. Encara que trobaré molt a faltar Ion els diumenges, per a mi serà la primera vegada que treballo amb ella mà a mà", ha explicat. Laura Madrueño

Recordem que Jorge Javier tornarà a presentar les gales, acompanyat per Laura Madrueño des d'Hondures. La novetat serà Sandra Barneda, que presentarà 'Supervivientes: Connexió Hondures' com a substituta d'Ion Aramendi, que salta a presentar el retorn de 'Factor X'. Per la seva banda, Carlos Sobera es mantindrà al capdavant de 'Supervivientes: Tierra de Ningú' dimarts a la nit.

Finalment, Laura Madrueño també ha comentat la sortida de Lara Álvarez de Mediaset en declaracions a Setmana : "Jo estava igual de sorpresa, me'n vaig assabentar igual que vosaltres i tampoc sabia res. La trobarem molt a faltar perquè la Laura òbviament és família Mediaset. Han estat moltíssims anys i jo n'he après moltíssim” .

Posat de Laura Madrueño somrient durant la trobada amb la premsa abans de viatjar a Supervivientes
Laura Madrueño, presentadora de 'Supervivientes' | Mediaset

"Aquest era el seu format i per a mi va ser tot un repte enfrontar-me a una cosa així. Crec que la vida són etapes i ella decidit emprendrà una nova etapa. Així que li desitjo el millor", ha afegit Laura Madrueño.

Cal destacar que Carlos Sobera ha revelat la data d'estrena de 'Supervivientes', que és a tocar. Pel que fa als concursants, estan confirmats la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano, la influencer Zayra Gutiérrez i l'esportista Blanca Manchón. El sisè famós serà anunciat de la mà de 'De Divendres' aquest 23 de febrer.