Fotografia del concurs Quiz With Balls

Una gran bola contra els concursants: així és el nou concurs d'Antena 3

Antena 3 prepara l'adaptació de Quiz With Balls, un concurs on una gran bola llança els concursants a una piscina.

Antena 3 amplia el catàleg de formats d'entreteniment amb la compra de 'Quiz With Balls'. Es tracta d'un concurs de preguntes en què els concursants són atropellats per una gran bola gegant, que recorda la mítica escena d'Indiana Jones on als protagonistes els persegueix una gran pedra gegant. 'Quiz With Balls' serà una de les noves apostes d' Antena 3 per al seu prime time, segons ha publicat en exclusiva 20 Minutos.

Segons la seva descripció de 'Quiz with Balls', enfronta "cervells contra boles combinant un programa de preguntes d'alt risc amb una competència física a gran escala. Cada episodi presenta dues famílies que competeixen per un premi en metàl·lic en una 'batalla de pilotes ", segons la sinopsi de l´espai.

Fotografia del concurs Quiz With Balls, que adaptarà Antena 3
'Quiz With Balls' | Talpa Studios

D'aquesta manera, ubicats a una plataforma sobre una piscina, els concursants han de treballar junts mentre s'enfronten a un qüestionari d'opció múltiple. Cada resposta s'assigna a un lloc amb una bola gegant col·locada darrere seu. Si s'encerta la resposta, la pilota roda cap avall i s'atura just abans de xocar amb el jugador, però, si és incorrecta, l'enorme bola els llança a la piscina.

Com més jugadors perd cada equip, més difícils es tornen les preguntes. Tot i això, com més duren, més diners acumulen, fins que un equip arriba a la ronda final per jugar pel gran premi.

Atresmedia ha comprat els drets de 'Quiz With Balls' a Talpa, la factoria propietària de 'The Floor', un dels últims èxits de prime time d'Antena 3. Cal destacar que, tot i ser opcionat per diversos països, de moment encara no s'ha estrenat a cap. De fet, la cadena Fox dels Estats Units serà la primera a fer-ho el proper 28 de maig.

Pel que fa a la seva adaptació espanyola, encara no se saben tots els detalls. Atresmedia encara no té presentador, títol traduït o data d'emissió prevista.

Fotografia del concurs Quiz With Balls, que adaptarà Antena 3
'Quiz With Balls' | Talpa Studios

'Quiz With Balls' és una de les últimes adquisicions internacionals d'Atresmedia, després de 'Beat the Channel', que arribarà a Antena 3 sota el nom 'López i Leal contra el canal'. Roberto Leal i Iñaki López jugaran com un equip i s'enfrontaran a cada entrega a una sèrie de reptes físics i mentals. Al final de cada programa es triarà si ells guanyen o perden contra la cadena. Si resulten guanyadors tindran un valuós i preat temps davant de la càmera per poder fer i dir el que vulguin. Si perden, però, cal posar-les a les ordres de la cadena durant un dia complet.