Muntatge del logo de Supervivientes amb el de Telecinco i fotos de concursants: Olga Moreno, Carlos Lozano, Sofia Suescun, Rosa Benito i Kiko Rivera

Telecinco prepara per sorpresa una edició 'All Stars' de 'Supervivientes'

Telecinco prepara una edició 'All Stars' de 'Supervivientes', amb els millors concursants de la seva història, que ja té data d'emissió.

Telecinco explotarà al màxim 'Supervivientes' aquesta temporada. En plena emissió de 'GH DÚO', que està a la seva recta final, la cadena ja està escalfant motors per al retorn del reality de supervivència. A poc a poc anuncia els seus concursants davant l'estrena prevista per al mes de març vinent, encara que no es tracta de l'única edició en producció de 'Supervivientes'.

Recordem que Jorge Javier Vázquez es tornarà a posar al capdavant de les gales de 'Supervivientes 2024'. Pel que fa als concursants, estan confirmats la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano, la influencer Zayra Gutiérrez i l'esportista Blanca Manchón.

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes' | Mediaset

Tot i això, segons ha publicat en exclusiva verTele,Telecinco prepara una edició especial 'All Stars' per commemorar les seves 20 edicions a Telecinco. Es tracta d'una temporada històrica que reunirà els concursants més reeixits, emblemàtics i recordats de tota la història de 'Supervivientes'. Tot i això, no caldrà esperar gaire per gaudir d'aquesta edició, ja que s'emetrà un cop acabi la del 2024, previsiblement al juny i juliol.

D'aquesta manera, l'equip de 'Supervivientes' es mantindrà a Hondures, enllaçant la producció de les dues edicions. A més, tot apunta que es podria mantenir l'equip de presentadors, format per Jorge Javier Vázquez a les gales, Laura Madrueño des d'Hondures i Carlos Sobera i Sandra Barneda als debats. Tot i que cal destacar que el més normal seria que Barneda es traslladés a gravar 'La Isla de las Tentaciones' per aquestes dates.

Amb aquesta decisió, Telecinco intentarà allargar al màxim un dels seus vaixells insígnia, que, a més, genera continguts per a tots els programes diaris. 'Supervivientes' ha emès fins ara 19 edicions a Telecinco, dues primeres d'anònims el 2000 i 2001 i altres disset de famosos des del seu retorn a la cadena el 2006.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Presentadors de 'Supervivientes' | Mediaset

Aquesta edició 'All Stars' encara no hauria arrencat el seu càsting, però podrà escollir entre 300 famosos que han participat al llarg de la història de 'Supervivientes'. Alguns guanyadors com Olga Moreno, Sofia Suescun, Rosa Benito, Omar Montes o Nilo Manrique. També finalistes com Nacho Vidal, Yola Berrocal, Alba Carrillo, Ana María Aldón o Adara Molineto. Així com particiapnts històrics, que han donat molt de joc, com Raquel Bollo, Anabel Pantoja, Aída Nizar, Kiko Rivera, Amador Mohedano, Carlos Lozano, Kiko Matamoros...

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.