Captura de Marieta plorant en una foguera de l'Illa de les Temptacions

Avanç de 'La Isla de las Tentaciones': Marieta s'escapa de la vila a la recerca d'Álex

Marieta se salta totes les normes i assalta per sorpresa Villa Playa a la recerca d'Álex a 'La Isla de las Tentaciones'.

Avanç històric en aquesta edició de 'La Isla de las Tentaciones'. Després de la caiguda en la temptació d'una de les noies, 'La luz de la tentación' vermella tornarà a activar-se en una de les viles amb el matx baix dels llençols d'un participant que traspassarà tots els límits.

Els nois, a més, descobriran a les seves fogueres amb Sandra Barneda què ha passat amb les seves nòvies. Molts sortiran decebuts i es replantejaran el futur de les seves relacions. Per part seva , una de les noies haurà d'abandonar Villa Montaña durant 24 hores acompanyada per la seva màxima temptació.

D'altra banda, una parella tornarà a veure's a la 'Hoguera de confrontación'. Visionaran junts les imatges del que ha passat fins ara a 'La Isla de las Tentaciones' i decidir quin camí prendre. A més, un participant podrà visionar durant deu minuts el directe del que passa a l'altra vila.

Captura de Sandra Barneda sorpresa a L'Illa de les Temptacions
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Finalment, Marieta perdrà el control d'una manera mai abans vista i assaltarà Villa Playa a la recerca d'Álex, per a sorpresa i commoció de tots els presents. I és que Marieta sabia que Àlex havia traspassat tots els límits amb Gabriela, però les últimes imatges de les trobades sexuals del seu xicot amb la soltera han acabat per fer-li perdre els nervis del tot. Durant la foguera, la jove va carregar contra la tauleta de Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones'.

Amb les imatges d'Álex i Gabriela, Marieta va comprovar que el seu xicot no només seguia amb Gabriela sinó que les seves trobades se seguien repetint. "¡No! No vull veure això! No! Treu-me això! No ho veuré!", cridava Marieta mentre les seves companyes intentaven contenir el seu esclat de ràbia i ira. "No ho veuré, no en vull saber, si us plau. Quina poca vergonya! Si l'amor no és venjatiu, això què és? El meu xicot no m'ha volgut a la seva vida!", afegia Marieta en tornar-se a asseure amb les seves companyes.

Recordem que la darrera entrega de 'La Isla de las Tentaciones' va liderar la nit amb un 15,8% i 1.251.000 espectadors, duplicant el seu competidor (7,2%). Va créixer fins a un destacat 19,1% a TC, on també va ser primera opció amb més de 10 punts d'avantatge sobre la segona. A més, també va aconseguir un 22,2% espectacular en menors de 55 anys, també líder amb més de 14 punts d'avantatge sobre la segona.