Captura de Marta Flich durant la tercera gala de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia un canvi que afecta directament els finalistes

Notícia inesperada a 'GH DÚO' que canvia tot el que s'ha anunciat fins ara als finalistes.

l'La segona edició de 'GH DÚO' entra a la seva fase decisiva amb una emocionant i inesperada nit en què es proclamarà els finalistes després de l'expulsió. Tot i això, no tots els habitants de la casa, ni tan sols els que ja es consideren finalistes, arribarà a la final. I és que un dels sis aspirants al triomf dirà adéu a les opcions durant la setena gala aquest dijous 22 de febrer, protagonitzant una sorprenent segona expulsió.

D'aquesta manera, la vetllada arrencarà amb la salvació d'un dels tres nominats: d'un dels nominats: Marta, Keroseno o Elena després de la salvació d'Elena. Per tant, Marta Flich reduirà el duel per la primera expulsió de la nit només dos candidats.

Captura dels concursants de GH DÚO al saló: Asraf Beno, Elena Rodríguez, Marta López, Lucía Sánchez, Mayka Rivera, Manuel González i Keroseno
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

Després d'anunciar la decisió del públic amb els seus vots a través de l'app de Mitele, 'GH DÚO' anunciarà un per un la seva condició de finalista. Tanmateix, això no és del tot real, ja que no tothom seguirà endavant en el seu camí cap a la gran final. Abans d'acabar la vetllada un abandonarà la casa en una nova doble expulsió, com ja ha passat en diverses ocasions al llarg de l'edició.

Ja no hi haurà més nominacions, ja que les últimes es van fer la setmana passada. Per tant, al final de la nit, s'obriran les votacions per escollir el guanyador de 'GH DÚO'. Només cinc famosos optaran a guanyar i el públic podrà votar en positiu.

A més, durant la nit els participants veuran i valoraran noves imatges de la seva convivència. Mostraran una atenció especial al detall del que va passar després de l'enfrontament entre Manuel i Lucía i a l'aliança establerta pel primer i Keroseno. Així com la rivalitat d'aquests dos concursants amb Marta i Elena.

Captura de Marta Flich amb la boca oberta i assenyalant a la tercera gala de GH DÚO
Marta Flich | Mediaset

Recordem que la sisena gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb un 12,5% de share i 912.000 espectadors. Va treure 2,5 punts d'avantatge sobre la seva immediata competidora a la seva banda d'emissió (10%), encara que no en prime time, on va liderar 'Entre Tierras'. 'GH DÚO' també va liderar en target comercial (11,5%) i en menors de 55 anys (12,4%). No va tenir la mateixa sort 'GH DÚO: Express', que va anotar un breu 7,8% i 1.073.000 televidents.