Muntatge d'una silueta d'home amb el plató i logotip de Tu Cara Me Suena

'Tu Cara Me Suena' fitxa un presentador de concursos en actiu com a concursant

Un presentador de concursos d'Antena 3 es converteix en un dels fitxatges estrella de 'Tu Cara Me Suena'.

Cada vegada queden menys buits a la llista de concursants de 'Tu Cara Me Suena'. Ja són set els famosos que s'embarcaran a l'aventura del talent xou d'imitacions de Antena 3 . Una nova temporada que tornarà a les pantalles previsiblement el proper mes de març, un cop finalitzi 'El Desafío' divendres a la nit.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Televisero,Juanra Bonet s'uneix a la llista de concursants de 'Tu Cara Me Suena'. El català compleix una dècada com a presentador de concursos d'Antena 3, després del seu fitxatge el 2014 per posar-se al capdavant de '¡Boom!'. Actualment està al capdavant de '¿Quién quiere ser millonario?', que tornarà molt aviat a laSexta; com a substitut de Manel Fuentes a 'Atrapa un Millón'; i acompanyarà els nens de 'La Voz Kids' al backstage.

Captura de Juanra Bonet com a presentador de Boom a Antena 3
Juanra Bonet | Atresmedia

No serà la primera vegada que trepitgi l'escenari de 'Tu Cara Me Suena', ja que ha participat fins a tres vegades com a convidat. L'última va ser a l'anterior edició, acompanyant Agustín Jiménez amb David Fernández. De fet, juntament amb Fernández ha estrenat recentment un podcast en català a la plataforma 3Cat.

Per tant, Juanra Bonet és el setè nom que surt a la llum de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'. Se suma a les presentadores Raquel Sánchez Silva i Supremme de Luxe, als cantants i triomfits David Bustamante i Raoul, als còmics Valeria Ros i Miguel Lago.

Posat de Juanra Bonet com a presentador de Qui vol ser milionari? a Antena 3
Juanra Bonet | Atresmedia

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Pel que fa a 'Tu cara me suena 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3 . Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva edició anterior, quan va mediar un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.