Captura d'Ilgaz a la nova temporada de Secrets de Família a Antena 3

Mercan s'aclapara al capítol de 'Secretos de familia' del diumenge 25 de febrer

Al nou capítol de 'Secretos de Familia', Ilgaz explica a Mercan que ell és en realitat el seu pare i Ceylin la seva mare.

Aquest diumenge 25 de febrer a les 23h, després de l'estrena de 'Sueños de Libertad', Antena 3 emet un nou capítol de 'Secretos de Familia'. Venuda a més de 20 països, 'Secrets de Família' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

La investigació sobre la desaparició de Mercan comença a donar fruits. La policia comença a descartar alguns dels sospitosos i arriben fins a Filiz, la germana de Dilek. Ella és la dona que mantenia retinguda la nena contra la seva voluntat!

La fiscal Erguvan no dubtarà a enfrontar-se a Filiz per dir-li que la seva nena tornarà amb la seva veritable família. Algun recordarà qui és en realitat. No obstant això, la germana de Filiz no ho posarà gens fàcil i tornarà a fer-li mal on li fa més mal.

Al capítol de 'Secretos de Familia' aquest diumenge 25 de febrer, Ilgaz explica a Mercan que ell és en realitat el seu pare i Ceylin la seva mare. Tots dos agafen la seva filla per portar-la a casa, però Mercan s'aclapara i la cuidadora l'ha de tornar a portar al centre.

D'altra banda, Filiz fingeix estar boja per aconseguir un informe dels metges, deslliurar-se de la presó i tornar a raptar Mercan.

Ceylin al capítol del diumenge 24 de setembre de Secrets de Família
Ceylin de 'Secretos de Familia' | Atresmedia

A més, Filiz discuteix amb Ceylin i intenta matar-la amb un xut, però la pistola té l'assegurança posada i se l'emporten detinguda. En declarar, Filiz assegura que la fiscal se l'ha jugada i explica una història que no correspon a la contada per Ceylin.

Per la seva banda, Osman i Çinar s'estan ficant en problemes cada cop més seriosos i necessiten l'ajuda de Yekta per solucionar els seus embolics.

L'èxit internacional de 'Secrets de Família'

Mercan 'Secrets de Família'
Mercan de 'Secretos de Familia' | Antena 3

'Secrets de família' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.