Muntatge d'una silueta d'home amb el plató i logotip de Tu Cara Me Suena

'Tu Cara Me Suena' fitxa un triunfito com a concursant

Un concursant d''Operación Triunfo' s'uneix a l'elenc de famosos de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'.

'Tu Cara Me Suena' segueix sumant nous noms a la seva llista de concursants. Ja són quatre els famosos que s'embarcaran en l'aventura del talent xou d'imitacions d'Antena 3. Una nova temporada que tornarà a les pantalles previsiblement el mes de març vinent, un cop finalitzi 'El Desafío' divendres a la nit.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Confidencial, el que fos concursant d''OT 2023', Raoul Vázquez, serà concursant de 'Tu Cara Me Suena 11' a Antena 3. El català de 26 anys no ha tingut gran recorregut musical després del seu pas pel talent xou, malgrat que a l'estiu va llançar "El pecat", el seu primer àlbum. No serà la primera vegada que Raoul Vázquez trepitgi el plató de 'Tu Cara Me Suena', ja que va acudir com a convidat de la vuitena edició amb Nerea, imitant Shawn Mendes.

Fotografia de Raoul Vázquez durant un concert
Raoul Vázquez serà concursant de 'Tu Cara Me Suena' | @raoulvazquez

Per tant, Raoul Vázquez és el quart nom que surt a la llum de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'. Segueix els passos d'altres dels seus companys d'edició com Lola Índigo o Nerea Rodríguez. Se suma a la presentadora Raquel Sánchez Silva, al cantant David Bustamante i a la còmica Valeria Ros.

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Manel Fuentes assenyalant a càmera a La teva cara em sona
Manel Fuentes, presentador de 'Tu Cara Me Suena' | Atresmedia

Pel que fa a 'Tu Cara Me Suena 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3. Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva anterior edició, quan va fer un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.