Muntatge d'una silueta d'home amb el plató i logotip de Tu Cara Me Suena

'Tu Cara Me Suena' fitxa un col·laborador d''El Hormiguero' com a concursant

Un mític col·laborador de 'Y ahora Sonsoles' i 'El Hormiguero' es converteix en concursant de 'Tu Cara Me Suena'.

'Tu Cara Me Suena' ja té la meitat dels concursants de la seva nova edició. Ja són cinc els famosos que s'embarcaran a l'aventura del talent xou d'imitacions d'Antena 3. Una nova temporada que tornarà a les pantalles previsiblement el proper mes de març, un cop finalitzi 'El Desafío' divendres a la nit.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva 20 Minutos,Miguel Lago se suma a la llista de concursants de 'Tu Cara Me Suena'. L'humorista forma part de l'elenc de col·laboradors d'Atresmedia, participant en espais com 'El Hormiguero' i 'Y ahora Sonsoles'. Prèviament, va ser un dels mítics tertulians habituals de Risto Mejide a 'Todo es Mentira'.

Captura de 'y ahora Sonsoles' amb Miguel Lago parlant amb un corbata de talps el 2 de novembre de 2023
Miguel Llac a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

La seva carrera va arrencar de la mà d''El Club de la Comedia' amb tan sols 18 anys. Compta amb una llarga trajectòria com a intèrpret, participant en sèries com 'Arde Madrid', 'Pequeñas Coincidencias' o 'Las chicas del cable'. A més, també va formar part del professorat del mític reality 'Curso del 63' d'Antena 3.

Per tant, Miguel Lago és el cinquè nom que surt a la llum de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'. No és la primera vegada que participa en el talent xou, ja que va acudir com a convidat a l'especial de la Nit de Reis fa un any. Se suma a la presentadora Raquel Sánchez Silva, al cantant David Bustamante, a la còmica Valeria Ros i al triunfito Raoul Vázquez.

Captura de Miguel Llac caracteritzat com a concursant de Tu Cara Me Sona a Antena 3
Miguel Llac a 'Tu Cara Me Suena' | Atresmedia

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Pel que fa a 'Tu cara me suena 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3 . Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva edició anterior, quan va mediar un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.