Muntatge d'una silueta de dona amb el logotip de Tu cara em sona de Antena 3

'Tu Cara Me Suena' fitxa una presentadora d'Atresmedia com a concursant

Ja són sis els famosos que s'embarcaran a l'aventura de 'Tu Cara Me Suena', que fitxa una presentadora.

'Tu Cara Me Suena' està a punt de completar la llista de concursants. Ja són sis els famosos que s'embarcaran a l'aventura del talent xou d'imitacions de Antena 3 . Una nova temporada que tornarà a les pantalles previsiblement el proper mes de març, un cop finalitzi 'El Desafío' divendres a la nit.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, Atresmedia ha confirmat que Supremme de Luxe s'uneixi a la llista de concursants de 'Tu Cara Me Suena'. Daniel Blesa és una drag queen i cantant espanyola coneguda per ser l'exitosa presentadora de 'Drag Race España'. A l'atresplayer, a més, també ha estat al capdavant de 'Reinas al Rescate'.

Supremme de Luxe mirant a càmera a Drag Race Espanya
Supremme de Luxe | Atresmedia

Té una llarga trajectòria al teatre, amb més de deu anys d'experiència. No és la primera vegada que participa en el talent xou, ja que ha acudit fins a dues vegades com a convidada. De fet, en una entrevista a TVienes, destacava les seves ganes de participar a 'Tu Cara Me Suena': "Tant de bo, m'encanta aquest format, seria molt feliç participant en aquest concurs".

Per tant, Supremme de Luxe és el sisè nom que surt a la llum de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'. Se suma a la presentadora Raquel Sánchez Silva, al cantant David Bustamante, a la còmica Valeria Ros, al triomfit Raoul Vázquez ia l'humorista Miguel Lago.

Supremme de Luxe caracteritzat com a home com a convidat de La teva cara em sona cantant
Supremme de Luxe a 'Tu Cara Me Sunea' | Atresmedia

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Pel que fa a 'Tu cara me sona 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3 . Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva edició anterior, quan va mediar un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.