Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres

Canvis a 'De Viernes': fitxa una presentadora com a nova col·laboradora

'De Viernes' prescindeix de Patricia Izquierdo com a col·laboradora i fitxa una antiga presentadora com la seva substituta.

'De Viernes' comença a fer canvis per intentar millorar les seves audiències. Tot i arribar amb bons resultats a Telecinco, el programa de cor ha anat perdent espectadors setmana rere setmana. Això ha provocat que 'De Viernes' faci canvis en el seu elenc de col·laboradors ia partir d'ara prescindeix de Patricia Izquierdo.

Fa unes setmanes, sortia a la llum que 'De Viernes' estava buscant nous col·laboradors per fer canvis en els cinc que es van estrenar al novembre. El programa només compta amb col·laboradors fixos i no trencada, com podia passar al 'Deluxe'. Ells són Patricia Cerezo, José Antonio León, Ángela Portero, Adriano Silva i Patricia Izquierdo.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Televisero,Patricia Pérez s'incorpora a l'equip de 'De Viernes' com a col·laboradora. La nova tertuliana va ser presentadora de 'Vuélveme loca' entre 2009 i 2011 amb Celia Montalbán primer i, després amb Tania Llasera.

Des d'aleshores, s'ha mantingut allunyada de la pantalla petita i s'ha centrat a formar-se sobre nutricionisme. En l'última dècada ha participat de forma puntual a la televisió com a FOX Life amb 'Jo sí que menjo' el 2016. Així com 'Los Hygge, una pareja muy natural' amb el seu marit, Luis Canut, als matins de laSexta a 2017 i 2018.

Cal destacar que Patricia Pérez va tornar el gener passat a televisió com a col·laboradora de 'TardeAR'. Ara, participarà en els dos programes de Telecinco després de la seva incorporació a 'De Viernes'.

Captura de Patricia Pérez com a col·laboradora de TardeAR
Patricia Pérez | Mediaset

Recordem que ' De Viernes' pretenia apostar per un relat renovat de la crònica social que compta cada setmana amb una entrevista a plató a un important personatge del món del cor. Compta cada setmana gran exclusiva a 'El Scoop', una entrevista gravada, el protagonista de la qual acudeix una setmana després a plató. Així com un repàs actual que marca l'agenda de la crònica social, amb l'equip de cinc col·laboradors.

Inicialment, 'De Viernes' també va comptar amb un homenatge a actors de sèries i pel·lícules de sempre, mítics cantants i noms inoblidables del món de l'entreteniment a 'El Tributo'. Aquesta secció, que comptava amb Parada com a col·laborador, va ser cancel·lada poques setmanes després de l'estrena.