Captura de Juanra Bonet com a presentador de Boom a Antena 3

Juanra Bonet s'allunya d'Atresmedia amb el nou projecte professional

Juanra Bonet s'allunya per sorpresa d'Atresmedia i salta de cadena amb un nou projecte professional.

Juanra Bonet torna a TV3 amb un nou projecte. Es tracta de 'Multiples personalitats', un podcast que copresenta amb el còmic David Ferández. Els 20 capítols ja estan disponibles de manera íntegra a la plataforma 3Cat.

D'aquesta manera, el presentador torna a la cadena catalana 11 anys després del seu últim programa, 'Lletra Petita'. Actualment, es troba al comandament d''Atrapa un Millón' al prime time de dissabte, substituint Manel Fuentes a Antena 3. Cal destacar que Juanra Bonet és una cara lligada a Atresmedia després de presentar amb èxit 'Boom!' o'La Voz Kids'  amb Eva González.

També ho hem vist al capdavant de la nova versió de '¿Quién quiere ser millionario?', que va tornar pels 20 anys del format. De fet, el concurs tornarà amb una nova temporada, ara al prime time de laSexta. A més, el 2023 també es va posar al capdavant d' 'El círculo de los famosos' .

Juanra Bonet abraçat a una bomba de Boom! d'Antena 3
Juanra Bonet presentant 'BOOM! a Antena 3 | Atresmedia

De moment, l'humorista català sembla allunyar-se una mica d' Antena 3 i tornar a casa 11 anys després amb un nou projecte amb David Fernández. 'Multiples personalitats' és un videopodcast on entrevistaran un convidat amb el seu toc particular ple de comèdia i personatges dispars inventats per tots dos actors.

L'essència del format és ensenyar els budells de la comèdia en directe. Aquest format pretén fer riure i exhibir a l'oient tots aquells processos necessaris per arribar a l'humor que està amagat. Des de l'elecció d'un acudit fins a triar un to de veu o la construcció d'un personatge peculiar.

Juanra Bonet i David Fernández presentant 'Multiples personalitats'
Juanra Bonet i David Fernández presenten 'Multiples personalitat' per a 3Cat | 3Cat

Una idea original i innovadora per a tots els acèrrims al gènere, però que mai no han vist la construcció en directe. David Fernández treballa la caracterització de personatge, i en consulta qualsevol aspecte amb Bonet en ple directe.

Comptaran amb convidats de luxe com Carolina Iglesias, Miki Núñez, Llum Barrera i Judit Martín . També, Tomás Fuentes, Melanie Olivares, Peter Vives i José Manuel Pinto , entre uns altres. Grans personalitats que s'enfrontaran als peculiars personatges inventats per Bonet i Fernández que els faran una entrevista d'allò més còmica i fora del que és normal.

.