Muntatge del logo i plató de Tu Cara Me Sona amb una silueta masculina i femenina

'Tu Cara Me Suena' fitxa un cantant i una còmica com els seus primers concursants

'Tu Cara Me Suena 11' ja té els seus dos primers concursants per tornar a Antena 3.

El retorn de 'Tu Cara Me Suena' és a tocar i ja comencem a conèixer els primers concursants. El talent xou més vist de la televisió tornarà de la mà d'Antena 3 previsiblement el proper mes de març. Els seus enregistraments estan previstos per a la primera quinzena del mes, per la qual cosa ja s'estan filtrant els primers famosos que participaran a 'Tu Cara Me Suena 11'.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Televisero,Valeria Ros serà una de les concursants de 'Tu Cara Me Suena 11'. La còmica està lligada a Atresmedia com a col·laboradora i presentadora substituta de 'Zapeando' i ben aviat presentarà 'Sexo, famosos i muñecos de trapo' a atresplayer. No és la primera vegada que participa a 'Tu Cara Me Suena', ja que en l'última edició va acompanyar Josie, juntament amb Natalie Ferviú, imitant The Buggles amb "Video killed the radio star".

Fotografia de Valeria Ros en un lloc com a presentadora d'Akelarre a ETB
Valeria Ros | EiTB

D'altra banda, segons avança Informalia,també ha tancat el seu fitxatge per 'Tu Cara Me Suena' després d'unes dures negociacions David Bustamante. El cantant ha participat en diversos formats com a concursant, com a 'El Desafío', 'MasterChef Celebrity' o 'Bailando con las estrellas', on es va proclamar guanyador. No serà la primera vegada que trepitgi el plató de 'Tu Cara Me Suena', encara que fins ara sempre ho havia fet com a jurat convidat.

Fotografia de David Bustamante com a convidat d'El Hormiguero d'Antena 3
David Bustamante | Atresmedia

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Pel que fa a 'Tu cara me sona 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3. Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva anterior edició, quan va fer un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.