Cartell de Sexe, Famosos i Ninots de Drap amb Valeria Ros a atresplayer

atresplayer posa data d'estrena a 'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo' amb Valeria Ros

'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo' plantejarà als convidats un viatge eròtic carregat de secrets, confessions, gustos i anècdotes.

atresplayer estrena en primícia el proper 11 de febrer els dos primers episodis de 'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo'. Produït per Cuarzo ('La Isla de las Tentaciones'), és un irreverent i divertit format carregat de molt d'humor i presentat per Valeria Ros. En ell, els convidats famosos llegiran i posaran la veu a fanfics eròtics, que seran interpretats per marionetes de drap d'ells mateixos.

Fernando Romay i Samantha Hudson seran els protagonistes de les dues primeres entregues. A ells, s'uniran en els següents episodis Edu Soto, Henar Álvarez, Estrella Xtravaganza, Ricky Merino, Victòria Martín, El Sevilla i Gakian. Tots seran els famosos convidats per participar en aquest particular club de lectura presidit per Valeria Ros.

En aquest format, els mateixos protagonistes seran els que llegeixin per primera vegada i posin veu a la recreació dels relats eròtics elaborats pels seus fans, en una escena feta amb ninots de drap. Valeria Ros és l´amfitriona del programa i serà l´encarregada d´amenitzar aquesta conversa lliure de prejudicis generant un ambient còmode, divertit i ple d´espontaneïtat. És un programa que dóna el que promet: sexe, famosos i ninots de drap.

Els convidats Revelaran el seu costat més picant i desconegut en una conversa molt natural sobre la seva vida sexual, deixant de banda tabús. Naturalitat, rialles, gustos secrets i moltes anècdotes divertides seran les pinzellades amb què es construirà aquest nou format.

Recordem que 'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo' està basat en el format original de Channel 4 d'Anglaterra 'Puppets do Porn'. La d'Atresmedia amb Valeria Ros es tracta de la primera adaptació internacional. Cada diumenge, atresplayer estrenarà un capítol nou d'aquest format original de Flooxer, que estarà disponible per als usuaris premium.

Cartell de Sexe, Famosos i Ninots de Drap d'atresplayer
'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo' | Atresmedia

Per tant, atresplayer completa les seves estrenes del mes de gener. Comptarà amb 'Una vida menos en Canarias' (28 de gener), 'Drag Race Espanya: All Stars' (4 de febrer) i 'Sexo, Famosos y Muñecos de Trapo' (11 de febrer).