Fotografia de López i Leal contra el canal amb Iñaki i Roberto vestits de vestit amb Eva González

Antena 3 confirma 'López y Leal contra el canal': en què consisteix el nou programa?

Antena 3 prepara 'López y Leal contra el canal', amb Iñaki López i Roberto Leal, presentat per Eva González

Antena 3 s'enfrontarà a dos dels seus presentadors més carismàtics: Iñaki López i Roberto Leal. Atresmedia aconsegueix els drets per adaptar l'exitós format internacional 'Beat the Channel' sota el nom 'López y Leal contra el canal'. És un programa d'entreteniment nou que posarà a prova les habilitats d'aquests dos mestres de la petita pantalla.

Produït per Atresmedia en col·laboració amb BoxFish, 'López y Leal contra el canal' estarà presentat per Eva González. Ella serà la mestra de cerimònies i l'encarregada de controlar que es compleixen les normes del programa. I és que en aquest format hi ha molt en joc.

Posat d'Eva González com a presentador de l'assalt final de La Voz
Eva González | Atresmedia

Roberto Leal i Iñaki López jugaran com un equip i s'enfrontaran a cada entrega a una sèrie de reptes físics i mentals. Al final de cada programa es triarà si ells guanyen o perden contra la cadena. Si resulten guanyadors tindran un valuós i preat temps davant de la càmera per poder fer i dir el que vulguin. Si perden, però, cal posar-les a les ordres de la cadena durant un dia complet.

'Beat the Channel' es va estrenar a Alemanya el 2019 i ja porta 6 edicions d'èxit en un dels seus principals canals, aconseguint triomfar amb quotes superiors del 20%. Amb nombrosos premis a l'esquena, aquest format ha cridat molt l'atenció al mercat internacional i ja ha estat venut a països com França, Portugal, Bèlgica i Països Baixos.

Recordem que Roberto Leal és una de les grans estrelles d'Antena 3 com a presentador de 'Pasapalabara', que és un dels programes més vistos de la televisió. En prime time, ja ha estrenat amb èxit la quarta edició de l'exitós 'El Desafío', mentre que a Flooxer va comptar amb 'Cazafantasmas' amb la seva mare. Per la seva banda, Iñaki López està cada tarda al capdavant de 'Más Vale Tarde' amb Cristina Pardo, després d'abandonar 'laSexta Nit'.

Muntatge de Roberto Leal i Iñaki López
Roberto Leal i Iñaki López | Atresmedia

D'aquesta manera, 'Beat The Channel' és una de les últimes adquisicions d'Antena 3, després de 'Beat My Mini-Mes'. En aquest format, en un gran plató, cantants famosos s'enfrontaran mentre estan envoltats de nens talentosos que vesteixen tots igual que ells, com a mini-ios. Després de diverses rondes d'actuacions, només un nen ajudarà el seu equip a ser coronat guanyador.