Captura de Verónica Dulanto i José Luis Vidal com a presentadors de Cuatro al día

Mediaset cancel·la 'Cuatro al día' i anuncia el nou presentador per a les tardes

Mediaset anuncia per sorpresa la cancel·lació de 'Cuatro al día' i la seva nova aposta per a les tardes.

Mediaset anuncia per sorpresa la cancel·lació de 'Cuatro al día'. El grup audiovisual continua renovant la graella diària de la seva cadena secundària i prepara importants canvis a la seva franja vespertina amb la cancel·lació del magazine. Tot i això, Unicorn Content, productora d'Ana Rosa Quintana, seguirà sent l'encarregada de produir la tarda de Cuatro.

Recordem que 'Cuatro al dia' és un magazín d'actualitat emès de dilluns a divendres entre les 18:00h i les 20:00h presentat per Verónica Dulanto i Fernando Díaz de la Guàrdia. El format va arribar el febrer del 2019, coincidint amb la mort de Noticias Cuatro. Al llarg d'aquests anys ha estat presentat per Carme Chaparro, Ana Terradillos i Joaquín Prat, sent aquest darrer l'únic que ha aconseguit que funcioni en audiències.

Captura de 'Cuatro al día' amb Ana Terradillos presentant
Ana Terradillos a 'Quatre al dia' | Mediaset

D'aquesta manera, Mediaset ha anunciat el fitxatge de Mario Picazo per posar-se al capdavant de les noves tardes de Cuatro. El mític home del temps torna a Mediaset després d'haver estat una de les principals cares de l'àrea de meteorologia durant més d'una dècada, des de la seva incorporació el 1995. A la cadena va arribar a presentar 'Supervivientes' des d'Hondures o '¡Clever!' juntament amb Emma García i també va col·laborar en espais com al matí a 'El Programa d'Ana Rosa'.

Després de la seva reeixida etapa televisiva, Picazo va tornar a Los Angeles, ciutat on va néixer quan la seva família vivia allà per especialitzar-se en Medicina. Als Estats Units treballa com a professor de canvi climàtic per a la Universitat d'UCLA. La seva tasca docent la compagina amb treballs de recerca i presentant el comunicat meteorològic a The Weather Channel.

Fotografia de Mario Picazo a Supervivientes
Mario Picazo a 'Supervivientes' | Mediaset

Cal destacar que Mediaset no ha donat cap detall d'aquest nou format que arribarà a les tardes de Cuatro. Tot i això, intentarà millorar una franja que actualment es mou al voltant del 4% de quota de pantalla, més d'un punt per sota de la cadena. De fet, just abans, 'Todo es Mentira' marca dos punts més que 'Cuatro al día'.

Amb aquest canvi, Cuatro podria culminar la reestructuració del seu day time, que fa tan sols dues setmanes va recuperar el mític Noticias Cuatro. A la franja matinal, 'A Boca de Todos' ja s'ha fet a la seva ampliació d'horari. El programa de Nacho Abad marcava aquest mateix dimarts 6 de febrer la millor dada de l'any amb un 5,7% de share i 210.000 espectadors.