Fotografia de Máximo Huerta i Albert Espinosa a l'estrena d'El camino a casa a laSexta

Llista de convidats d''El camino a casa', que ja té data per a la segona temporada

laSexta posa data d'estrena a la segona temporada d''El Camino a Casa' i anuncia la llista de convidats.

laSexta estrena dimarts que ve 13 de febrer la segona temporada d''El camino a casa', el format creat i conduït per Albert Espinosa. Aquesta nova edició torna amb més emoció, mostrant sis nous personatges que despertaran el seu nen interior en recórrer la ruta des del col·legi fins a la llar de la seva infància.

En aquesta nova travessia, els protagonistes es deixaran veure com mai no ho havien fet, sent incapaços de controlar, en molts moments, els sentiments que li provoquen aquests records de les seves arrels. D'aquesta manera, 'El camino a casa' reviurà la infantesa de celebrities com Máximo Huerta, a Buñol (València); la d' Alaska i Norma Duval, a Madrid; la de David Bustamante, a Sant Vicenç de la Barquera (Cantàbria); la de Manuel Díaz El Cordobés, a Còrdova; i la del popular presentador,  Roberto Leal, a Alcalá de Guadaira (Sevilla).

Recordem que la primera temporada d''El Camino a Casa' no va aconseguir funcionar en audiències. La seva última entrega, amb Ana Peleteiro com a convidada, va marcar un pobre 3,6% i 413.000 espectadors.

Tot i això, ha promitjat 2.112.000 espectadors únics per episodi. A més, destaca entre els espectadors de 25 a 34 anys, on va marcar un 5,1% de share. Aragó (7,5%), Resta (6,3%), Madrid (5,2%), Euskadi (5,2%), Catalunya (5%) i Astúries (5%) van ser els territoris on va aconseguir millors xifres.

L'escriptor Máximo Huerta, a la primera entrega

'El camino a casa' ha preparat un emotiu viatge per a l'estrena de la segona temporada. Acompanyarà l'escriptor i periodista Máximo Huerta a la seva ciutat natal, Buñol (València). Obrirà les portes de la seva infància als espectadors, marcada per la controvertida relació que mantenia amb el seu pare mort.

Fotografia de Máximo Huerta i Albert Espinosa a l'estrena d'El camino a casa a laSexta
Máximo Huerta, primer convidat d''El camino a casa' | Atresmedia

El programa conduït per Albert Espinosa inicia aquest viatge a l'antic col·legi de l'escriptor i periodista, San Luis, on Máximo reviurà alguns dies de la infantesa. En endinsar-se al gimnàs, recorda els moments difícils a què va haver d'enfrontar-se al sentir-se exclòs pels seus companys . A la seva antiga aula, es trobarà amb qui fos un dels seus professors en aquells anys, el senyor Melcior, figura crucial que el va inspirar en el seu camí per convertir-se en escriptor.

Màxim reflexionarà en aquest primer episodi sobre la complexa relació amb el pare, un home rígid i distant. Era camioner a la cimentera de Buñol, fins que un accident els va canviar la vida a tota la família. Un company de feina del seu pare li Revelarà coses que no sabia sobre aquesta tragèdia.

L'emotiu recorregut conclou a l'antiga casa de Màxim, un lloc que no ha trepitjat des que era petit. Aquest lloc el transporta a aquesta època especial, permetent reviure un munt de records quan era 'el petit Maxi'.