Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3

Antena 3 llança la capçalera de 'Sueños de libertad', interpretada per Marwán

Antena 3 estrenarà molt aviat 'Sueños de Libertad', la substituta d''Amar es para siempre' a la tarda.

Antena 3 estrenarà molt aviat 'Sueños de libertad', la seva nova sèrie original que es podrà veure a la sobretaula com a substituta d'Amar es para siempre'. La ficció acaba de llançar la que serà la seva capçalera, interpretada per Marwán, un dels artistes referents a la cançó d'autor. Una cançó escrita per Alejando Martínez, Luís Ramiro i el mateix Marwán, i produïda per David Parejo per a Atresmúsica.

Amb la participació de Marwán, conegut per la seva enorme capacitat per transmetre emocions a través de la seva música, lletres profundes i melodies plenes de bellesa, Antena 3 reforça la seva gran aposta per aquesta nova producció. Compta amb un tema la interpretació musical del qual respon a la poderosa trama de la sèrie.

"Crec que voler canviar alguna cosa a la teva vida és una cosa que ens ha passat a tots. Al final són coses que són absolutament universals", ha comentat el mateix Marwán sobre la peça musical.

[tweet]1753433487409869060[/tweet]

"Volíem que la lletra fos poètica, però no excés per posar-la al servei de la sèrie. Parlem de quan un comença a deixar de reconèixer-se ia veure a la seva vida coses que ja no tenen sentit per pròpia evolució vital, o s'ha ficat en una sèrie de rutines o una dinàmica que li disgusta.A les estrofes, com també és una cançó que serà meva, vaig dir: "buscaré alguna cosa que fos més personal"", conclou en artista.

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de Libertad' | Atresmedia

D'aquesta manera, 'Sueños de libertad' ja es roda des del mes de novembre passat en localitzacions de Toledo i Madrid. Està protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay. Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet, Guillem Barrientos, Carolina Lapausa, Alexandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milà, Candela Cruz, Amanda Cárden i Pablo Béjar completen el repartiment de la sèrie.

'Sueños de libertad' compta amb episodis de 50 minuts. La seva trama transcorre a l'Espanya del 1958 i narra la història de Begoña Montes, una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista i esperançador per la recerca incessant de la llibertat. Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3.