Fotografia de Paula Vázquez com a presentadora de Bake Off: Famosos al forn a La 1

La 1 canvia de dia per sorpresa 'Bake Off: famosos al horno' després de punxar dijous

Després de no aconseguir un bon resultat d'audiència dijous, La 1 ha anunciat un canvi de dia per a 'Bake Off: famosos al horno'.

La 1 canvia de dia 'Bake Off: famosos al horno' després de punxar en audiències dijous. La cadena pública ofereix aquest dilluns 15 de gener el segon lliurament de la seva nova gran aposta d'entreteniment. Després de l'expulsió de Toñi Salazar, una de les integrants de Azúcar Moreno, els tretze famosos restants s'hauran d'ajustar el davantal i esforçar-se per no ser el següent expulsat.

En aquest segon programa, els concursants pastissers pugen el nivell de les seves postres per rebre part de l'elenc de '4 Estrellas'. Hauran d'elaborar unes postres que impressionin el jurat amb tres textures diferents: un cremós, una textura cruixent i una salsa de fruites. Els actors de la sèrie de l'accés prime estafi de La 1 tastaran les seves elaboracions.

A més, s'enfrontaran a la prova tècnica replicant un castell de cartes que farà perillar l'estabilitat de més d'un pastisser al programa.

Fotografia del jurat de Bake Off: Famosos al forn amb Paula Vázquez a La 1
'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

Recordem que 'Bake Off: Famosos al horno' va aconseguir en la seva estrena un breu 9,8% de share i 874.000 espectadors. Va ser la tercera opció de la nit per sota d''Entre Tierras' (14,5% i 1.479.000), que va liderar la nit, i 'GH DÚO' (12,7% i 931.000). El talent xou de rebosteria va aplegar més de 3.1 milions d'espectadors únics.

Dilluns, 'Bake Off: Famosos al horno' s'enfrontarà a 'Hermanos', que lidera des d'Antena 3 i a 'La Mejor Generación' de Lara Álvarez a Telecinco. Cuatro estrenarà una nova temporada de 'Planeta Calleja', mentre que laSexta aposta per cinema.

Així és 'Bake off: famosos al horno'

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
Concursants de 'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

De la mà de Paula Vázquez, ells són els catorze personatges famosos que la setmana passada van iniciar aquesta aventura per convertir-se en el millor pastisser o pastissera d'Espanya: Rocío Carrasco, Terelu Campos, Ana Boyer, Toñi i Encarna Salazar (Azúcar Moreno), Alba Carrillo, Yolanda Ramos, Manolo Sarrià, Julio Iglesias Jr, Julio Salinas, Patxi Salinas, Pablo Puyol, Blas Cantó i Marc Clotet. El guanyador o guanyadora donarà un premi a l'ONG de la vostra elecció.

A cadascun dels episodis, els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un exigent i prestigiós jurat, en què estaran el multipremiat xef Paco Roncero; la mediàtica i famosa repostera Eva Arguiñano i el pastisser de renom internacional Damián Betular.