Manolo Sarriá concursant de 'Bake Off: famosos al forn'

Qui és Manolo Sarriá, concursant de 'Bake Off: famosos al horno'?

Coneixem Manolo Sarriá, l'humorista malagueny participa al nou concurs de rebosteria de TVE disposat a posar humor a la competició.

El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Paula Vázquez , veurem com un grup de celebrities s'enfronten a diferents reptes per ser el millor repòs. Entre els concursants, hi ha rostres molt coneguts com TereluCampos o Rocío Carrasco.

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
'Bake Off: famosos al horno' s'estrena l'11 de gener | RTVE

Manolo Sarriá tampoc no ha pogut resistir-se al talent, i es posa el davantal per enfrontar-se en aquesta nova aventura. L'humorista malagueny amb 40 anys de carrera és conegut per formar part del 'Duo Sacapuntas' amb Juan de la Rosa.

El Duo va començar el 1978, i va debutar el 1988 a la televisió al mític programa, 'Un, Dos, Tres'. Sarrià interpretava un torero llest, el Llanterna, que renyava constantment al seu company, El Pulga (Juan de la Rosa). Les frases que utilitzaven als seus esquetxos van saltar al vocabulari guanyant gran rellevància, com '¿Cómo estaba la plaza?... ¡Abarrotáaaaaa!'.

El 2002 va morir Juan de la Rosa, i l'actor va emprendre la seva carrera en solitari després d'anys compaginant les seves actuacions a teatres, sales i televisió. Tot i haver estat una dura ensopegada per al malagueny, va seguir la seva carrera collint èxits i reconeixement.

Manolo Sarriá amb el pot d''Atrapa'm si pots'
Manolo Sarriá a 'Atrápame si puedes' | Canal Sur

També, ho hem vist col·laborant i presentant diferents programes de televisió, principalment a Canal Sur, com actualment en reeixit 'Atrápame si puedes'. El 2007, ho vam poder veure enfrontant-se a un repte concursant a 'Mira quién baila' de TVE, alçant-se amb la victòria.

A nivell personal, Manolo Sarriá està casat amb Pepi i té dos fills en comú, Manuel i Laura. A més, és germà del poeta malagueny, José Sarriá Cuevas.

L'humorista ha demostrat que no se li resisteix cap repte. Aconseguirà aixecar-se amb la victòria de 'Bake Off: famosos al horno'?

Així és la mecànica de 'Bake Off: famosos al horno'

Fotografia del jurat de Bake Off: Famosos al forn amb Paula Vázquez a La 1
'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

A cadascun dels episodis de 'Bake Off: famosos al horno', els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un jurat exigent i prestigiós. El formen el multipremiat xef Paco Roncero; la mediàtica i famosa repostera Eva Arguiñano i el pastisser de renom internacional Damián Betular.

Els desafiaments canviaran la seva dinàmica de programa en programa i es podrà tractar de la Prova d'autor, en què es reinterpreta un clàssic de la pastisseria. Així com la Prova fantasia, on es busca produir un impacte visual al jurat; o la Prova tècnica, on tots els concursants cuinen una mateixa recepta sorpresa que serà avaluada a cegues. A més, a cada episodi participaran convidats i celebritats del món de la música, l'esport, la interpretació i, per descomptat, la gastronomia.