Primer pla de Marc Clotet com a concursant de Bake Off: Famosos igual

Qui és Marc Clotet, concursant de 'Bake Off: famosos al horno'?

Coneixem Marc Clotet, l'actor català que concursarà a 'Bake Off: famosos al horno' per aconseguir ser el millor reboster.

El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena aquest dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Paula Vázquez, veurem com un grup de celebrities s'enfronten a diferents reptes per ser el millor reboster. Entre els concursants, hi ha rostres molt coneguts com Terelu Campos o Rocío Carrasco .

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

Un dels 14 celebrities que s'ha aventurat a emprendre aquesta nova aventura és l'actor Marc Clotet. El català decideix aparcar de moment la interpretació per centrar-se a la rebosteria. El vam conèixer el 2008 a la temporada 12 d''El Comisario' a Antena 3, però va ser un any després quan va aconseguir un dels seus papers estrella a 'Física o Química'.

A més, el 2011 va ser protagonista a la seva primera pel·lícula, 'La voz dormida', compartint pantalla amb Inma Cuesta i María León. Va ser amb aquesta pel·lícula, donant vida a Paulino, amb la qual va aconseguir la seva primera nominació als Goya en la categoria de millor actor revelació. Des de llavors, ho hem vist tant a la petita com a la gran pantalla.

Marc Clotet a 'Bake Off: famosos al forn'
Marc Clotet a 'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

D'altra banda, a la televisió ho hem pogut veure com a jurat a la primera temporada d''Eufòria', un exitós talent xou musical de TV3.

En l'àmbit personal, és fill del prestigiós metge especialista en malalties infeccioses, Bonaventura Clotet, i germà de la també actriu, Aina Clotet (Això no és Suècia).

També, és conegut per la seva exparella, Ana de Armas , amb la qual es va comprometre el 2011 a la Costa Brava. Una relació complicada que va despertar l'interès de la premsa, i amb què va acabar el 2013, signant el divorci. Un any després, va començar la seva relació amb Natalia Sánchez, actriu coneguda per 'Los Serrano', amb qui es va casar, van tenir dos fills i van assentar la família a Barcelona.

Ara, s'enfronta a un nou repte a la seva carrera, disposat a sorprendre'ns es posa el davantal i es fica a la cuina. Aconseguirà ser el millor reboster de 'Bake Off: famosos al horno'?

Així és la mecànica de 'Bake Off: famosos al horno'

Fotografia del jurat de Bake Off: Famosos al forn amb Paula Vázquez a La 1
'Bake Off: famosos al horno' | RTVE

A cadascun dels episodis de 'Bake Off: famosos al horno', els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un jurat exigent i prestigiós. El formen el multipremiat xef Paco Roncero; la mediàtica i famosa repostera Eva Arguiñano i el pastisser de renom internacional Damián Betular.

Els desafiaments canviaran la seva dinàmica de programa en programa i es podrà tractar de la Prova d'autor, en què es reinterpreta un clàssic de la pastisseria. Així com la Prova fantasia, on es busca produir un impacte visual al jurat; o la Prova tècnica, on tots els concursants cuinen una mateixa recepta sorpresa que serà avaluada a cegues. A més, a cada episodi participaran convidats i celebritats del món de la música, l'esport, la interpretació i, per descomptat, la gastronomia.