Zehra a Germans

Conseqüències i una tragèdia al capítol 'Hermanos' del dilluns 15 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Zehra decideix escapar amb els diners dels delinqüents.

Antena 3 emet aquest dilluns 15 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h , després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 15 de gener a Antena 3, Zehra decideix escapar amb els diners dels delinqüents, que apareixen a casa de Tolga per buscar-la, però ella ja no hi és.

Doruk mirant de banda a Germans, sèrie turca d'Antena 3
Doruk de 'Hermanos' | Atresmedia

Com a conseqüència, els criminals es porten per força Doruk i Asiye i amenacen de matar-los si no apareixen els diners. La família i els amics estan desesperats buscant-los. No es poden creure que els hagin segrestat. Mentrestant, Zehra segueix fugint amb la seva germana petita i els diners.

D'altra banda, la mare biològica de Berk apareix amb la intenció de confessar-li que Ayla i Resul no són els pares biològics, si no li donen diners. Morta de nervis, Ayla colpeja al cap la mare biològica del jove deixant-la inconscient a terra. D'aquesta manera, Ayla i Sengül molt nervioses en no saber si la dona segueix viva o morta Què faran ara per evitar que Berk ho descobreixi tot?

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Captura d'Ayla en xoc a Germans
Ayla de 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.