El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Pa...">El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Pa...">El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Pa...">El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Pa...">
Ana Boyer a 'Bake Off: famosos al forn'

Qui és Ana Boyer, concursant de 'Bake Off: famosos al horno'?

Coneixem Ana Boyer, la petita del clan Preysler, que participa al nou concurs de rebosteria de TVE.

El talent xou de rebosteria, 'Bake Off: famosos al horno', s'estrena el dijous 11 de gener a les 22:50h a La 1. Presentat per Paula Vázquez, veurem com un grup de celebrities s'enfronten a diferents reptes per ser el millor repòs. Entre els concursants, hi ha rostres molt coneguts com Terelu Campos o Rocío Carrasco.

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
'Bake Off: famosos al horno' s'estrena l'11 de gener | RTVE

Pel que sembla a les filles d'Isabel Preysler els està començant a agradar els concursos, ja vam veure Tamara Falcó alçant-se amb la victòria de 'Masterchef'. I, ara, és Ana Boyer qui debuta a la televisió per lluitar i coronar-se com la millor repostera d'aquest país.

Tot i ser la més desconeguda del clan Preysler, és una de les celebrities més grans d'aquest país. Coneguda per ser filla d' Isabel Preysler i Miguel Boyer, Ministre d'Hisenda del Govern del PSOE.

Els seus pares es van conèixer en la concessió del Premi Limón, però en aquell moment Isabel Preysler estava casada amb Carlos Falcó, el Marquès de Griñon. Va ser el 1985, després de divorciar-se del pare de germana Tamara, quan va començar la seva relació amb Boyer.

Quant als seus germans, té un total de sis. Cinc per part de mare, que són Chábeli, Julio José i Enrique Iglesias, i Tamara Falcó. I, dos per part de pare fruit del seu primer matrimoni, Miguel i Laura Boyer, que va morir el 2023 després de dos anys batallant contra el càncer.

Muntatge d'Isabel Preysler, Tamara Falcó i Ana Boyer amb el logotip de Celebrity Bake Off
Ana Boyer fa el seu debut televisiu a 'Bake Off: famosos al horno' | ca.tvienes.es

Ana Boyer ha mantingut sempre un perfil baix, va estudiar Dret i Administració d'Empreses,compartint la vocació per les finances amb el pare. Encara que, mai no ha arribat a exercir, preferint explotar el seu perfil com a 'socialitat'.

En l'àmbit personal, des del 2013 manté una relació sòlida amb el tennista Fernando Verdasco. El 2017 van anunciar el seu matrimoni, que es va celebrar a l'Illa de Mustique al Carib. En haver mort el seu pare, fet que la va deixar molt commocionada, va ser el seu germà Julio José Jr. qui va ser el seu padrí i, la seva germana Tamara, com a dama d'honor i wedding planner. El 2019 la parella va tenir el seu primer fill, Miguel, i el 2020, va arribar Mateo, el seu segon fill.

Ana Boyer s'enfronta a un desafiament, per al qual no dubtem que no li hagi demanat consell a la seva germana, Tamara Falcó. Aconseguirà aixecar-se amb la victòria i convertir-se en la millor repostera d'Espanya?