Captura de Lucía Sánchez i Manuel González a la casa de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia un inesperat cara a cara entre Lucía i Manuel

'GH DÚO' anuncia un cara a cara entre Lucía i Manuel, mentre que Mayka serà la gran protagonista per un motiu de pes.

Telecinco emet aquest dimarts 20 de febrer una nova entrega en prime time de 'GH DÚO. Presentada per Ion Aramendi, el programa posarà en marxa un nou procés de salvació, que tindrà com a protagonistes els quatre nominats: Asraf, Marta, Elena i Keroseno. La final està a la cantonada i salvar dr aquesta nominació és clau per esdevenir finalista.

D'altra banda, Mayka sabrà que és finalista del programa. A més, la jove compartirà les fites més significatives de la seva trajectòria existencial a la 'corba de la vida', en què donarà a conèixer les seves fortaleses i inseguretats. També repassarà com li va marcar el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones'.

Els participants també hauran de mostrar els seus dots televisius a la nova prova setmanal, en què hauran de recrear diversos programes de televisió. Un repte important, ja que en depèn el pressupost per a la compra de la darrera setmana.

A més, analitzaran les imatges més recents de la seva convivència, marcada per la nova aliança de Manuel i Keroseno, la recent rivalitat entre Marta i Manuel i el conflicte d'Elena amb Keroseno. En aquest lliurament, tindrà lloc un cara a cara entre la Lucía i el Manuel, ja que la primera afirma no refiar-se del segon, donant per finalitzada la seva amistat. Tot i que l'aparella va començar enemistada el seu pas per 'GH DÚO', a poc a poc s'han anat reconciliat, i per això el programa vol descobrir que hi ha de veritat en aquesta relació.

Recordo que la sisena gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb un 12,5% de share i 912.000 espectadors. Va treure 2,5 punts d'avantatge sobre la seva immediata competidora a la seva banda d'emissió (10%), encara que no en prime time, on va liderar 'Entre Tierras'. 'GH DÚO' també va liderar en target comercial (11,5%) i en menors de 55 anys (12,4%). No va tenir la mateixa sort 'GH DÚO: Express', que va anotar un breu 7,8% i 1.073.000 televidents.