Captura d'Elena Rodríguez enfadada agafada per Asraf Beno a GH DÚO

Elena esclata com mai abans en directe davant les insinuacions de Finito a 'GH DÚO'

Elena no pot més i esclata com mai en directe durant el debat de 'GH DÚO' contra Finito i Keronseno.

La tornada d'Ivana Icardi i Finito a la casa de 'GH DÚO' com a visita ho ha revolucionat tot. Les confessions que han tingut amb Keroseno no han agradat res als seus companys, que han reaccionat en directe després de veure les imatges. Un assumpte que acabava esclatant pels aires en directe al debat de 'GH DÚO'.

"Em fa vergonya que vinguin i li diguin el que ha de fer, els altres no tenim cap informació de fora", reaccionava Marta. Per la seva banda, Finito explicava el que per ell havia estat veritablement important de retrobar-se amb el seu germà a la casa. "El fet que faci pinya ho dic perquè ho necessita, el que m'interessa és que estigui ben anímicament perquè em vaig trobar destrossat", deia.

Les paraules de Finito feien esclatar com mai abans Elena Rodríguez a 'GH DÚO': "¡Quina poca vergonya acabes de tenir!. Hem tractat bé el teu germà des del primer moment i l'hem abrigat. No pots venir tirant merda".

Captura d'Elena Rodríguez enfadada a GH DÚO
Elena esclata a 'GH DÚO' | Mediaset

"¿Tu què saps com jo estic? Estic malament perquè se n'han anat el meu germà i la meva gran germana. Tinc dret a estar malament, tu no diràs al que jo tinc dret o no", contestava Keroseno. Tot i això, Elena Rodríguez seguia defensant la seva versió: "Ningú t'ha tractat malament, tot el contrari".

Asraf Beno aconseguia que Elena Rodríguez tornés a seure al sofà. Tot i això, segons després tornava a brotar i llançava un clar missatge tant a Finito i Ivana mentre marxava del directe molt enfadada al bany: "Flac favor li feu a Keroseno".

Captura d'Elena Rodríguez enfadada agafada per Marta López a GH DÚO
Elena esclata a 'GH DÚO' | Mediaset

Minuts més tard, Elena Rodríguez tornava al saló i continuava mostrant el seu enuig davant d'això . "No poden venir dient això, no ho permetré, al teu germà se l'ha tractat aquí com a tots. Però què cony és això! No em dóna la gana ja de callar-me", esclatava. "La veritable Elena és aquesta", assenyalava Keroseno davant els crits d'Elena.

"Si m'he ocupat d'alguna cosa aquí és que Keroseno es trobés bé entre tots. No poden venir aquí a dir que s'ha trobat el seu germà malament perquè no és veritat", explicava Elena Rodríguez. Tot i això, Keroseno volia deixar clar que la veritat és que ha estat malament: "Els meus companys han fet perquè estigui bé, però no ho estava perquè em falta el meu germà i la meva germana, el que no faig és plorar pels cantons".