Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions

'La Isla de las Tentaciones' anuncia una inesperada foguera de confrontació

Dos dels protagonistes es retroben a la foguera de confrontació de 'La Isla de las Tentaciones'.

'La Isla de las Tentaciones' cada vegada s'acosta més a la recta final i arriben els primers retrobaments entre les parelles. Telecinco emet aquest dimecres 28 de febrer una nova entrega del programa presentat per Sandra Barneda. Al llarg de la vetllada, els espectadors presenciaran la confrontació sol·licitada per un dels nois davant del que veu a la seva última foguera o el desterrament durant 24 hores d'una de les protagonistes acompanyada del seu solter favorit.

Així, el programa arrenca amb la continuació de la foguera dels nois, que es veuen sorpresos amb imatges que no esperen. Els dubtes generats provoquen que alguns no es vegin capaços de fer front a la situació i un decideix que és moment d'enfrontar-se cara a cara a la seva parella en una foguera de confrontació. Acudirà la parella o decidirà no presentar-se al retrobament?

Captura de 'La Isla de las Tentaciones' amb les noies assegudes i Marieta agafant la tablet
Foguera de les noies a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

En tornar a les viles, afloren nous sentiments, entre els quals hi ha el despit. Amb l'arribada de la nit un dels protagonistes traspassa els límits i activa la llum vermella de la temptació a Villa Montaña.

L'endemà, els solters han de prendre una decisió important que afecta una de les noies, la qual al seu parer no està gaudint de l'experiència. L'elegida és bandejada durant 24 hores en companyia del seu solter favorit.

A més, dues noves festes tornen a animar les viles. No obstant, a la de Villa Montaña un joc revela que no tothom és correspost com creia. Sergio confessa els seus veritables sentiments sobre Marieta i els seus plans de futur amb ella, cosa que canvia el destí de la seva experiència.

Captura de Marieta plorant en una foguera de l'Illa de les Temptacions
Marieta a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Finalment, Sandra Barneda visita novament Villa Montaña per comunicar una altra decisió important. Una de les noies podrà veure el que està passant a Villa Playa durant 10 minuts. Les imatges que presència dificulten el seu retorn a la vila i canvien inesperadament la seva experiència a 'La isla de las Tentaciones'.

Recordem que 'La Isla de las Tentaciones' va liderar la franja d'emissió amb el tercer millor share de l'edició (16,1%) i 1.262.000 espectadors. Va créixer notablement en target comercial fins a liderar amb un 21,6% de share i en menors de 55 anys, on arriba a un 24,8%. '