Muntatge de Rocío Madrid amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Qui és Rocío Madrid, desena concursant confirmada de 'Supervivientes'?

Descobreix qui és Rocío Madrid, nou concursant de 'Supervivientes' i gran amiga de Xavier Sardà.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma a la novena concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el novè nom ha estat anunciat a 'TardeAR' d'Ana Rosa Quitana: Rocío Madrid. La comunicadora se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría, al raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja, la col·laboradora Carmen Borrego o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey.

"No sé si sóc valent perquè no m'he parat a pensar en fred. Perquè trauré conclusions d'alguna cosa quan no sé què passaré allà", ha explicat en la seva aparició de 'TardeAR'.

Rocío Madrid somrient amb una samarreta de coll alt i sense mànigues negra
Rocío Madrid al retrobament de 'Crónicas Marcianas' | GTRES

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Qui és Rocio Madrid?

La nova participant de 'Supervivientes' és una dona que va fer història com a col·laboradora del mític 'Crónicas Marcianas', on va compartir plató amb grans de la televisió com Boris Izaguirre, Carlos Latre o Javier Sardá. Al famós late night va estar treballant des de l'any 2001 fins a l'últim programa, el 2005.

Posat de Rocio Madrid com a concursant de Supervivientes
Rocio Madrid, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

Tot i això, cal recordar que la seva primera vegada davant les càmeres va ser a la sèrie 'Querido Maestro' d'Imanol Arias el 1998. També ha tingut papers episòdics a '7 Vidas', 'Centro Médico' o 'El Ministerio del tiempo'. I de més recorregut a 'Amar en tiempos revueltos' o 'Arrayán' de Canal Sur.

Cal destacar que el 2013 va estar al programa 'Expedició Imposible' de Cuatro i el 2022, va competir a l'espai 'Esta noche gano yo' de Telecinco. A més, també ha estat concursant de 'Tu Cara Me Suena' a Antena 3.