Muntatge d'Arantxa del Sol a De Viernes al costat del logo de Supervivientes

Arantxa del Sol es confessa sobre el seu temor més gran abans d'anar a 'Supervivientes'

Abans de saltar de l'helicòpter, Arantxa del Sol ha confessat quina és la seva por més gran a 'Supervivientes'.

Arantxa del Sol és a pocs dies d'embarcar-se a l'aventura de 'Supervivientes'. A només deu dies d'arrencar l'aventura, la que fos una de les mítiques presentadores dels 90 ha concedit una entrevista al plató de 'De Viernes'. Arantxa del Sol, entre altres assumptes, ha revelat quin és el seu temor més gran en participar a 'Supervivientes'.

Recordem que la llista de concursants de 'Supervivientes' està formada per l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com l'esportista Blanca Manchón,Àngel Crist JR o la perruquera Lorena Morlote.

Imatge oficial d'Arancha del Sol com a concursant de 'Supervivientes'
Arantxa del Sol, concursant de 'Supervivientes' | Mediaset

D'aquesta manera, Arantxa del Sol ha confessat el que senti quan s'ha d'allunyar de Finito de Córdoba, el seu marit. "No hem estat mai tants mesos separat. Tant de bo em pogués visitar, jo ja ho he somiat, una cosa súper romàntica, m'encantaria", explicava a 'De Viernes'.

A més, ha revelat que Finito de Córdoba sempre la recolza en totes les decisions. "Em posa les coses bones a la balança i les negatives i la veritat és que al final, sobretot en aquest moment de la meva vida, crec que tot el que em pot portar és bo. I estic amb il·lusió, amb por i amb responsabilitat amb els que són de la meva generació i van créixer amb mi a la televisió que jo vaig fer. La seva resposta m'omple de força, però també de responsabilitat", explica.

Finalment, ha confessat el seu temor més gran davant 'Supervivientes: "El que més por em fa són les bestioles, em fan pànic. A més soc zero negatiu, que segons sembla és un grup sanguini súper apetitós per als mosquits".

Captura d'Arantxa del Sol a la seva entrevista a De Viernes
Arantxa del Sol, convidada a 'De Divendres' | Mediaset

"¿Saps que començaràs amb un salt des d'un helicòpter? Que hauràs d'enfrontar-te a picades, a proves doloroses, a buscar el menjar. Et deixem que facis una ullada al que t'enfrontaràs", feien pas Santi Acosta i Beatriz Archidona a un vídeo.

Les imatges deixaven sense paraules Arantxa del Sol: "Nosaltres la volem entrenar", apuntava el presentador. "Ho fem per ella", justificava Beatriz Archidona. Tot i això, a la futura concursant no li feia tanta gràcia: "Quina benvinguda que m'esteu donant al programa", deia.