Muntatge de Carmen Borrego amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

'Supervivientes' confirma Carmen Borrego com el seu fitxatge estrella: quant cobrarà?

Surt a la llum el possible sou de Carmen Borrego a 'Supervivientes' després de confirmar-se el fitxatge.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma a la novena concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el novè nom ha estat anunciat a 'Así es la vida' de Sandra Barneda: Carmen Borrego.  El periodista se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría, al raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey.

Captura d''Así es la vida' amb Carmen Borrego parlant asseguda com a col·laboradora el 30 d'octubre de 2023
Carmen Borrego | Mediaset

"Perdó? No m'ho crec ni jo. Estic morta de por, però una vegada que em poso ho faig. No sé si ho farà bé o malament. Què em torno l'endemà? Potser ho faig, però espero no defraudar-me a mi mateixa. Tinc moltes ganes i espero que superin la por", explicava al vídeo de presentació.

A més, al plató d''Así es la vida' deia unes primeres paraules: "Viuré una experiència que li agradaria a viure molta gent. Espero que el cap no em traeixi. Treballaré, per als que estigueu aquí us ho passeu molt bé".

Recordem que, segons va publicar en exclusiva Setmana,la xifra que li haurien posat sobre la taula i que seria el màxim que li podrien pagar serien 17.000 euros setmanals. Si arribés a la final, Carmen Borrego podria guanyar al voltant de 250.000 euros per la seva participació a 'Supervivientes'. La col·laboradora hauria posat altres condicions al contracte, però que no haurien estat cap problema per a la productora.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
Carmen Borrego | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.