Muntatge de fotos del presentador Jorge Javier Vázquez amb cara de sorpresa i el logotip de 'Supervivientes' a la seva dreta

Telecinco confirma la notícia més esperada: torna Jorge Javier amb 'Supervivientes'

Telecinco ha anunciat el més esperats per als fans: Jorge Javier està de tornada.

El retorn de Jorge Javier Vázquez a Telecinco ja és una realitat. Després de molts rumors durant els últims mesos, Mediaset ha llançat la primera promo de 'Supervivientes', que donarà el tret de sortida previsiblement al març. I com ell mateix va confirmar: Jorge Javier Vázquez continuarà sent el presentador estrella de les gales.

"A mi mai em van dir que no presentaria 'Supervivientes'. Quan em van reunir després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos' ja em van dir que presentaria el programa, però després jo ja no tinc el control de les coses que es publiquen ", va revelar el mateix Jorge Javier en una entrevista.

D'aquesta manera, Telecinco ha aprofitat l'emissió de 'La Isla de las Tentaciones' per llançar la primera promo de 'Supervivientes'. "Va nen, pren el mòbil que no para de sonar", diu una dona al presentador, que està estirat davant d'una piscina. "Comença l'aventura" es pot llegir al telèfon, mentre que Jorge Javier s'aixeca i crida: "¡Per fi!".

Pel que fa a la resta de presentadors, Sandra Barneda tornarà a 'Supervivientes: Conexión Honduras', mentre que Carlos Sobera es manté a 'Tierra de Naide' els dimarts. Finalment, després dels rumors del fitxatge de Cristina Pedroche, Laura Madrueño tornarà als Cayos Hondureños en el seu segon any com a presentadora des de l'illa.

Pel que fa als concursants, encara no n'hi ha cap confirmat per a la nova edició de 'Supervivientes'. Només es rumoregen alguns noms com Carmen Borrego o Ángel Cristo JR.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño presentant el 6 de juny de 2023
Laura Madrueño, presentadora de 'Supervivientes' | Mediaset

Per tant, 'Supervivientes' serà una de les grans apostes de Telecinco per a la primavera, ocupant el prime time de dimarts, dijous i diumenge, en substitució de 'GH DÚO'. La cadena de Mediaset també comptarà amb una nova temporada de 'Factor X' presentada per Ion Aramendi, previsiblement per a la nit de dissabte. Telecinco també compta amb 'Mental Masters' de Carlos Sobera entre els nous formats del seu catàleg.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.