Ion Aramendi presentant una gala de 'Superviventes 2023'

'Supervivientes' canvia el seu elenc de presentadors, amb la sortida d'Ion Aramendi

Ion Aramendi no seguirà al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras', que ja té nova presentadora.

Telecinco ja escalfa motors per a la nova edició de 'Supervivientes', que previsiblement arribarà a mitjan març. El reality de supervivència serà una de les grans cartes de la cadena per a la primavera i ja té escollit el quartet de presentadors. En aquesta ocasió, hi haurà una baixa respecte a l'edició anterior, mentre que tres presentadors es mantenen als seus llocs.

Cal destacar que 'Supervivientes' patirà canvis importants en la nova edició. El reality deixa d'estar produït per Bulldog ('Bailando con las estrellas') i ara passa a Cuarzo ('La Isla de las Tentaciones'). Tot i això, no canviarà la localització principal, ja que 'Supervivientes' es mantindrà a Hondures.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva verTele, Sandra Barneda es posarà al capdavant de 'Supevivientes: Conexión Honduras' els diumenges, reprenent el paper que ja va fer en tres edicions, entre el 2016 i el 2018. Agafa el relleu d'Ion Aramendi, que ha presentat els debats de les dues darreres edicions. Telecinco donarà descans al presentador després d'estar al capdavant dels debats de 'GH VIP' i 'GH DÚO' i de 'Reacción en Cadena' a nivell diari.

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
Sandra Barneda | Mediaset

Pel que fa a la resta de nits, Jorge Javier es mantindrà a les gales dels dijous en el que serà el seu gran retorn a televisió després de 'Cuentos Xinos'. A més, Carlos Sobera tornarà a agafar les regnes de 'Supervivientes: Tierra de Nadie' els dimarts després d'una temporada sense haver presentat cap reality. Finalment, malgrat els rumors del fitxatge de Cristina Pedroche,Laura Madrueño tornarà als Cayos Hondureños en el seu segon any com a presentadora des de l'illa.

Pel que fa a Sandra Barneda, compatibilitzarà 'Supervivientes' amb 'Así es la vida' a la sobretaula de Telecinco. La presentadora catalana també és al capdavant de l'exitosa 'La Isla de las Tentaciones' i dels seus debats.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' | Mediaset

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.